>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
widzę że jak kiedyś była moda na snookera i typy wrzucał każdy nawet Ci którzy nie znali zasad tak samo teraz z dartami jest ????
Za długo gram, żeby wiedzieć, że trzeba się super znać, żeby wygrywać. Wystarczy śledzić spotkanie i dostrzegać pewne fakty. Na przykład jak zaczynałem obserwować CS&#39;a to miałem lepszą skuteczność niż teraz, kiedy już trochę w tym siedzę. Czasem zbyt dużo wiedzy miesza w głowie. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +3
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Za długo gram, żeby wiedzieć, że trzeba się super znać, żeby wygrywać. Wystarczy śledzić spotkanie i dostrzegać pewne fakty. Na przykład jak zaczynałem obserwować CS&#39;a to miałem lepszą skuteczność niż teraz, kiedy już trochę w tym siedzę. Czasem zbyt dużo wiedzy miesza w głowie. Pozdrawiam
nie mówie o Tobie akurat tylko ogolnie o niektórych rzucają typami o których nie mają pojęcia a ludzie przez to przegrywają bo im wierzą

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
YES!
&lt;table class=&quot;bet-confirmation-table&quot;&gt;&lt;tbody class=&quot;bet-confirmation-table-body&quot;&gt;&lt;tr class=&quot;DefaultLayout&quot;&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-selections&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-event&quot;&gt; Leixoes U19 v Pacos Ferreira U19
(Both Teams to Score) &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eventdate&quot;&gt; 28/12/2016 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eachwayterms&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-odds&quot;&gt; 1.36 BET365
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

K 0

kropson1988

Gość
Puchar Rosji Kobiety : Dynamo Moskwa - Dynamo Kazań . Wygra mecz Dynamo Moskwa @1,95 Bet365(aktualny wynik 23:25 i w drugim 8:5).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom