D
0
dutra
Gość
Omsk na wakacjach.
Omsk na wakacjach.
Za długo gram, żeby wiedzieć, że trzeba się super znać, żeby wygrywać. Wystarczy śledzić spotkanie i dostrzegać pewne fakty. Na przykład jak zaczynałem obserwować CS'a to miałem lepszą skuteczność niż teraz, kiedy już trochę w tym siedzę. Czasem zbyt dużo wiedzy miesza w głowie. Pozdrawiamwidzę że jak kiedyś była moda na snookera i typy wrzucał każdy nawet Ci którzy nie znali zasad tak samo teraz z dartami jest ????
Umraniyespor x2 @ 1.80 i Umraniyespor DNB @ 4.00
nie mówie o Tobie akurat tylko ogolnie o niektórych rzucają typami o których nie mają pojęcia a ludzie przez to przegrywają bo im wierząZa długo gram, żeby wiedzieć, że trzeba się super znać, żeby wygrywać. Wystarczy śledzić spotkanie i dostrzegać pewne fakty. Na przykład jak zaczynałem obserwować CS'a to miałem lepszą skuteczność niż teraz, kiedy już trochę w tym siedzę. Czasem zbyt dużo wiedzy miesza w głowie. Pozdrawiam
Czaiłem się, ale Turków staram się nie tykać. Gratki :grin:hahaha ale pięknego wałka wyczaiłem w pucharze tureckim !!!! mam nadzieję że ktoś to pograł !! Oleee
u jakiego buka to grasz?Levice-Inter over 162 pkt, Słowacja.
Levice-Inter over 162 pkt, Słowacja.
Tylko 365, mam.u jakiego buka to grasz?
Wturlają w doliczonymPortugalia liga juniorów
Leixoes - Pacos Ferreira
under 1.5 gola
2.20 bet365
tyle wytrzymali to powinni utrzymać....
a mają Sergio Ramosa ?:> ????Wturlają w doliczonym
Ostatnie spotkanie tu bardzo underove i to samo dzieje sie teraz mam na mysli Finlandie. 70:73....
też to mam, w dublu z o162 w Finlandii (Nokia).