ja mam pograne under 139,5 ale już widze, że nagle nauczyli się rzucać i pewnie wrzucą te 40+Mam zagrane under 145,5 w meczu Czarni - Polpharma - W czwartej kwarcie potrzeba 47 punktów, żeby mi nie weszło, możecie spokojnie grać overy, bo czuję, że to utopię.
81:68 (16:15,23:13,17:22,25:18)
Bilbao można próbować do czegoś w dubelku.co z hiszpańskiego kosza o 20 ?
może Murcia...
Anwil już odjechał to próbuje jeszcze Start @5,50 for fun
Nie wie dlatego takie głupoty pisze ????a wiesz na czym polega łamak?
dla mnie rożne to zdecydowanie njalpesza opcjaNie wie dlatego takie głupoty pisze ????
Under 2.5 czy Totki dnb? Co lepiej? Chyba ten under nie? Bo Southampton nawet dobrze idzie w tym sezonie.
Obyło się nawet bez taja. :]Spartak VKP Myjava @1,83. Znam sytuację w tabeli ale próbuję, walczą dziś mocno. (17-17) bet365
Over, under?dla mnie rożne to zdecydowanie njalpesza opcja
Ja bym odpuścił w ogóle mecz, bo tu under niby oczywisty, a w takich meczach lubią na złość strzelać :jezora: Ewentualnie rożne dobrze wyglądają, co zanalizował w dziale @ibis: https://forum.bukmacherskie.com/f339/18-kolejka-premier-league-25-28-grudnia-2016-a-141171-2.html#post6245834Nie wie dlatego takie głupoty pisze ????
Under 2.5 czy Totki dnb? Co lepiej? Chyba ten under nie? Bo Southampton nawet dobrze idzie w tym sezonie.
Rozne to już mam wklepane ale jeszcze chce coś dorzucić do @. Z underem @3.5 wychodzi chyba wezme.dla mnie rożne to zdecydowanie njalpesza opcja