>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Nie gram bo takie mam założenie ... chwila przerwy na oczyszczenie głowy. Jednak gdybym miał ruszać spotkanie Southampton ze Spurs to zdecydowanie bliżej byłoby do 1DNB jak gry w stronę Kogutów, które na wyjazdach prezentują się bardzo słabo, wygrali zaledwie 2 razy. A Święci na własnym obiekcie w tym sezonie w Premier League przegrali jedynie z Chelsea. Dla mnie typowy mecz na remis, który nie zrobi krzywdy żadnej z ekip... jednak patrząc na formę obu ekip jakbym miał wybierać grałbym w stronę gospodarzy.
Dodatkowo patrząc na składy skłaniałbym się ku kartce dla Oriola, który w środku pola będzie miał się z kim kopać a widzi mi się on jako jedyny walczak w ekipię gospodarzy.
Romeu kartka TAK
3.00
Unibet
Dodatkowo Unibet czasem na live daje zawodników na kartki i można kombinować

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Potrzebuje szybkie info. Ktoś wyjaśni mi 3.20 na dynamo mińsk w hokeja?
no wlasnie tez nie kumam kursu z skladu z meczu z Kanada brakuje hm... poza jakimis ogorkami pokroju Kulakova czy Kazakevicha jedynie Gragnaniego, jest zmiana w bramce gra Lalande ktory ogorkiem nie jest, sklad jest niemal optymalny z tego co widze

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
jak to jest dokladnie ze zmianami w koszu naprzyklad w hiszpanskiej ACB, probowalem sie doliczyc po numerach koszykarzy i patrzyc kiedy sie zmieniaja ale to ciezkie jest, mozna gdzies to sprawdzac live czy cos i w ogle ile w ciagu meczu takich zmian jest...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom