5,7K tomek80 Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4065 Perth Wildcats jak najbardziej do gry. lepiej nie grać Adelaide. wystarczy sprawdzić jeden temat na forum żeby wiedzieć że gospodarze to utopią. Kliknij aby rozwinąć... Gdzie ten temat, po 1.50 Adelaide, nie warto bo kurs słaby,a seria wygranych musi sie kiedys skonczyc, natomiast Perth nic fajnego nie gra....
Perth Wildcats jak najbardziej do gry. lepiej nie grać Adelaide. wystarczy sprawdzić jeden temat na forum żeby wiedzieć że gospodarze to utopią. Kliknij aby rozwinąć... Gdzie ten temat, po 1.50 Adelaide, nie warto bo kurs słaby,a seria wygranych musi sie kiedys skonczyc, natomiast Perth nic fajnego nie gra....
2,2K pawel105 Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4066 gra ktoś na kanie? Kliknij aby rozwinąć... mysle ze predzej przeciwko niej
5,7K tomek80 Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4067 Perth Wildcats jak najbardziej do gry. lepiej nie grać Adelaide. wystarczy sprawdzić jeden temat na forum żeby wiedzieć że gospodarze to utopią. Kliknij aby rozwinąć... Powiedział,co wiedział, kalambury ?
Perth Wildcats jak najbardziej do gry. lepiej nie grać Adelaide. wystarczy sprawdzić jeden temat na forum żeby wiedzieć że gospodarze to utopią. Kliknij aby rozwinąć... Powiedział,co wiedział, kalambury ?
6 zyziek_prn Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4068 Powiedział,co wiedział, kalambury ? Kliknij aby rozwinąć... pewnie chodzi o to, że Roger na Adelaide stawia
Powiedział,co wiedział, kalambury ? Kliknij aby rozwinąć... pewnie chodzi o to, że Roger na Adelaide stawia
5,7K tomek80 Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4069 pewnie chodzi o to, że Roger na Adelaide stawia Kliknij aby rozwinąć... Dlatego Kaczy,gra inaczej, bo sugeruje Perth ?
pewnie chodzi o to, że Roger na Adelaide stawia Kliknij aby rozwinąć... Dlatego Kaczy,gra inaczej, bo sugeruje Perth ?
147 kuku Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4070 mysle ze predzej przeciwko niej Kliknij aby rozwinąć... przeciwko polakom nie gram ????
6 zyziek_prn Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4071 Dlatego Kaczy,gra inaczej, bo sugeruje Perth ? Kliknij aby rozwinąć... dokładnie, tylko w tym dziale na forumku jest wzmianka o tym meczu
Dlatego Kaczy,gra inaczej, bo sugeruje Perth ? Kliknij aby rozwinąć... dokładnie, tylko w tym dziale na forumku jest wzmianka o tym meczu
D 0 dutra Gość Grudzień 22, 2016 #4072 przeciwko polakom nie gram ???? Kliknij aby rozwinąć... My tu zarabiamy pieniądze, nie kierujemy się narodami
przeciwko polakom nie gram ???? Kliknij aby rozwinąć... My tu zarabiamy pieniądze, nie kierujemy się narodami
26,3K karciarz Forum VIP Grudzień 22, 2016 #4073 Wystarczy już tej dyskusji. Wróćcie do założeń tematu ????
G 370 golkiper Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4074 Wildcats +5,5 @1,90 zielony, mecz 50/50 value w stronę gości
25K maciej_cfc Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4075 Wildcats +5,5 @1,90 zielony, mecz 50/50 value w stronę gości Kliknij aby rozwinąć... Ostatnio Adeliade jest w gazie.
Wildcats +5,5 @1,90 zielony, mecz 50/50 value w stronę gości Kliknij aby rozwinąć... Ostatnio Adeliade jest w gazie.
G 370 golkiper Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4076 Ostatnio Adeliade jest w gazie. Kliknij aby rozwinąć... może i są, a oglądasz mecz ?
25K maciej_cfc Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4078 może i są, a oglądasz mecz ? Kliknij aby rozwinąć... Tak właśnie oglądam, 2 kwartę zaczęli nie najlepiej ale już remisują. Myślę że są w stanie wygrać ten mecz.
może i są, a oglądasz mecz ? Kliknij aby rozwinąć... Tak właśnie oglądam, 2 kwartę zaczęli nie najlepiej ale już remisują. Myślę że są w stanie wygrać ten mecz.
G 370 golkiper Użytkownik Grudzień 22, 2016 #4079 ja też tak myślę jednak myślę, że nie więcej jak 5 pkt.