tomek80
Użytkownik
Zauwazylem,ze sympatyzujesz z Efes, niestety sytuacja podobna do Maccabi, kaszanka w defensywie,takze nic nie ugrają.Dla mnie CSKA, Efes, Real,Faka,Olymp,Fener,Panata
Zauwazylem,ze sympatyzujesz z Efes, niestety sytuacja podobna do Maccabi, kaszanka w defensywie,takze nic nie ugrają.Dla mnie CSKA, Efes, Real,Faka,Olymp,Fener,Panata
solidny team ktory moze walczyc z Top jak rowny z rownym nawet na wyjezdzie.Ostatnio wpadka z Zalgiris, ale dzisiaj juz sie bledy nie powtorzaly i bedzie pewna wygrana ze slaba Galata.Zauwazylem,ze sympatyzujesz z Efes, niestety sytuacja podobna do Maccabi, kaszanka w defensywie,takze nic nie ugrają.
Z Galatą bardzo prawdopodobne,bo to ofensywnie grające teamy,ale wdpomnisz moje słowo jak dojdzie do decydujących spotkan.solidny team ktory moze walczyc z Top jak rowny z rownym nawet na wyjezdzie.Ostatnio wpadka z Zalgiris, ale dzisiaj juz sie bledy nie powtorzaly i bedzie pewna wygrana ze slaba Galata.
4 kwarta bucks win @1.80 przy 7:10
32:26Rockets -1.5 1 kwarta @1.83
Utah jazz 2 kwarta 3 lub więcej @2.25 3/10
Tzw. "plajta". Ile można topić te zapalki? Kiedys się kończą i trzeba zbierać kapitał.apropo Wawo, ktos ma jakiegos informatora odnosnie co sie z nim dzieje? ????
na sucho wchodzi ehOkc over 218.5 @ 3.2...na sucho bet...excel i komedia NBA, jak to wejdzie a nie pogralem to mnie szlak trafi dzis.
Oraz
Capitals win OT @1.80 4/10
blazers @3.50