>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Miałem najbardziej posrany sen w życiu, do tej pory nie mogę wyjść z wrażenia. Postawiłem na Wizards i Miśki i poszedłem spać. Sen zaczął się tak, że wstaję rano i sprawdzam flashscore, a tam wynik 430:433 dla Wizards. Otwieram koparę i sprawdzam na fb NBA co się stało, a tam komunikat o ponad 30 dogrywkach i meczu, który trwał 8 godzin. Pod spodem zdjęcie Beal&#39;a który płacze i podpis ,, Panowie, biegajcie za mnie, ja umieram &quot; a Bradley chudy jak patyk. Później kolejne zdjęcie z trybun i na parkiecie jest tylko jeden koleś z Wiz, a Byki w pełnym składzie. Oczywiście Wizz wygrali w śnie. Budzę się spocony jak świnia z wrażeń i odpalam pc będąc pewnym, że to nie mógł być sen i niezłe jaja się podziały:cool:WTF? Wizz i Miśki na✅
Cześć Wszystkim.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Adelaide ślizga się na farcie już od paru meczy ale dziś ten fart się skończy. brak zbiórek gospodarzy po niecelnych rzutach Perth i to jest klucz do sukcesu. Gospodarze mają z tym problem od dawna gdzie xxx punktów tracą po ponowieniu akcji w ofensywie. Dziś to się na nich zemści.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
13 zbiórek w ofensywie Perth :] i 13 punktów zdobytych po nich przy 12 defes Adelaidy. Jak nic nie ulegnie zmianie to widzę tu wygraną Perth +10. Gospodarze niszczeni na tablicach 18-30 aż dziwne że aż tak nisko przegrywają.
i od początku 3 kwarty bez zmian niecelny rzut&gt; off reb&gt; pkt.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Adelaide ślizga się na farcie już od paru meczy ale dziś ten fart się skończy. brak zbiórek gospodarzy po niecelnych rzutach Perth i to jest klucz do sukcesu. Gospodarze mają z tym problem od dawna gdzie xxx punktów tracą po ponowieniu akcji w ofensywie. Dziś to się na nich zemści.
No nie wiem, czy to fart, Randle byly zawodnik Zalgirisu, jest jednym z lepsxych w tej lidze, to samo Johnson jako center, oczywiscie ten kurs nie jest warty gry na Adelaide, ale to, że są na 1 miejscu, nie jest niespodzianką.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
No nie wiem, czy to fart, Randle byly zawodnik Zalgirisu, jest jednym z lepsxych w tej lidze, to samo Johnson jako center, oczywiscie ten kurs nie jest warty gry na Adelaide, ale to, że są na 1 miejscu, nie jest niespodzianką.
a to że na tablicach są beznadziejni to fakt. tam nie ma kto walczyć o te piłki

G 370

golkiper

Użytkownik
zacne uwagi... kogo masz w avatarze, że taki offtop zarzuce

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Perth jeszcze warto. kto niech pobrał niech gra. gospodarze przegrają ten mecz swoją nieudolnością w zbiórkach. co drugi niecelny rzut Perth kończy się ich ponowieniem akcji po zbiórce.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom