To co teraz Altai wyciagnie z 3:13? Kurs na seta byl @9.0Vc altai przegrali seta z 10:1 22:17 :d
Oni z Serbami grają, Zalgiris gra z Unicsem i to chyba żadna niespodzianka nie będzie jak ich ograją. Najpewniejszy over w Turcji.Hehe, ja wczoraj pogralem tylko Miski i szczescie,ze kursy jak to bralem byly poblokowane na Atlante. To juz kolejny raz potwierdza sie,ze nie warto grac w NBA kursow 1.30-1.40.
P.S. Kolega tu pisal ,zeby grac dzis Real w Eurolidze po 1.30. Moim zdaniem nie warto, bo po tym kursie są pewniejsze bety, Zalgiris u siebie moze sprawic niespodzianke.
To była po prostu promocja dnia. Mam nadzieje ze ktoś skorzystał ???? !Kepco -1,5s 1,90 bet365
Warto, jak nie dadzą dupy jak w drugim secie to powinno byc łatwo
Jakaś logiczna argumentacja?Radzę nie tykać.
Myślę jednak, że spokojnie pokryją ???? koło 25 powinni rzucić. Trzeba wierzyć w młode pokolenia ????Oni by mieli i problem z trafieniem do kosza na śmieci.
Deajeon Bluefangs - Suwon Kepco
Poniżej 186.5 punktów @1.80
Korea siatkówka
Kepco @1.83 bet365
81pktAgri Ibrahim Cecen University v Adiyaman University over 74,5 @1,83 bet365
Na noc do pogrania Oilers w NHL 3-drogowo po kursie 2 lub alternatywnie 1.58 2-drogowo.
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufilink do ruskiej strony ze strumieniami potrzebny
Nie ma co na siłę szukać.na chwile obecna nie nic live?
78pkt ???? - głupi zawsze ma szczęścieHong Kong Eastern v Singapore Slingers under 78,5 1poł @1,83 B365