Polecam 36ers ????
Masz coś na oku z Euroligi dzisiaj? Efes + Żalgiris dadzą radę?No i po Perth...Wszyscy pobrali ?
Sorry że się wtrące, ale polecam Real, naprawdę niszczą ostatnimi czasyMasz coś na oku z Euroligi dzisiaj? Efes + Żalgiris dadzą radę?
Dzięki, każda opinia mile widziaa. Czysty win czy jakieś handi spróbować?Sorry że się wtrące, ale polecam Real, naprawdę niszczą ostatnimi czasy
Dzięki, każda opinia mile widziaa. Czysty win czy jakieś handi spróbować?
Nie sądze ze kolega oglądał, bo ja tam farta w poprzednich zwyciestwach nie widzialem,w dodatku z silnym Sydney....
Nie wiem czy wy ogladaliscie poprzednie mecze, czy tak tylko piszecie żeby coś napisać.
Prawie, lecz tak jak pisałem wcześniej wygrają ten mecz ????Ja dałem beta że wygrają róznicą 7-9 pkt
Ładny offtop. Słyszałem że jest przerwa teraz bo święta itp i dopiero po nowym roku jakoś będzie, ale nie wiem kiedy dokładnie.Panowie bardzo nie w temacie bukmacherki ale pytanko.
Jest gdzies 9 odcinek Walking Dead w internetach bo nie moge znalesc. Na CDA i na zalukaj nie widze , a zawsze bylo dosc szybko wrzucane.
2 dni bym myślał, i bym nie wymyślił że Portland może to przegrać.Ode mnie na noc:
Mocno biorę Portland + Atlanta + +13,5 Sacramento.
Do tego dubelek OKC+ Houston over 116,5
I dwa single Miśki i Sacramento.
Suns z Houston under? tam i 250 może być, jak będzie siedzieć od początku.
Utah mina. Cavs ze względu że wypada JR też bym uwazał.
PrzegrałY chyba ???? co się dziwić, baby jak to babyVc altai przegrali seta z 10:1 22:17 :d
Hehe, ja wczoraj pogralem tylko Miski i szczescie,ze kursy jak to bralem byly poblokowane na Atlante. To juz kolejny raz potwierdza sie,ze nie warto grac w NBA kursow 1.30-1.40.2 dni bym myślał, i bym nie wymyślił że Portland może to przegrać.