Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
'
ok dzięki.
A co to za dziwny manewr trenera Sport Boys, że ściągnął dwóch napastników po golu na 1-0?:>
Oglądasz może, bo ja aktualnie nie mam jak.
Nie wiem kto sedziuje ale strasznie widze gwizdaja dla CSKA w tym meczu... DZIWNE
Sam mam under ale to widać jak na dłoni!
P.S Wódka? wazna jest zakąska
'
ok dzięki.
A co to za dziwny manewr trenera Sport Boys, że ściągnął dwóch napastników po golu na 1-0?:>
Oglądasz może, bo ja aktualnie nie mam jak.
Nicea 3,75 Pinnacle
0:0
Lipa z livem dzisiaj i typami ostatnio ???? .
Wychodzę na islamskiego kebsa, jak wrócę ma być 0:1 lub 0:2 dla Nicei pamiętajcie.
Ktoś pytał jaką wódkę poleca na prezent, niech będzie bardziej oryginalny i kupi giesa mefedronu. Przynajmniej będzie biało, hipstersko i nowocześnie...
Pozdrawiam!
Anty futbol bezradność w ataku obu zespołów, jak przechodzili przez połowe i zblizali się do bramki to jedni i drudzy dwóch podań nie potrafili wymienić.
Nicea 3,75 Pinnacle
Lipa z livem dzisiaj i typami ostatnio ???? .
Wychodzę na islamskiego kebsa, jak wrócę ma być 0:1 lub 0:2 dla Nicei pamiętajcie.
Ktoś pytał jaką wódkę poleca na prezent, niech będzie bardziej oryginalny i kupi giesa mefedronu. Przynajmniej będzie biało, hipstersko i nowocześnie...