atp_open
Użytkownik
to sa wlasnie pierwsze oznaki ???? brak przyznania sie do nalogu ????mów za siebie, ja jestem czysty ????
to sa wlasnie pierwsze oznaki ???? brak przyznania sie do nalogu ????mów za siebie, ja jestem czysty ????
Moja ulubiona to jednak Finlandia. Zwłaszcza przywieziona ze Skandynawii chociaż różnicy w smaku brak. Raczej sam fakt przywiezienia ???? Ale to nie budżetówka to pamiętać trzeba lolStrumbras - zajebista wódka, najlepsza jaką piłem i chowają się te Absoluty czy inne wynalazki co ludzie się nimi zachwycają. Litewska. Ale tylko ta z kłosem.
Ładowac ?Maccabi Tel Aviv ładować hajs napewno nie przegrają
to czemu taki opis pod tabelą??bramki się nie liczą, przy równej liczbie punktów jest dodatkowy mecz
Millwall - Charlton over 0.5 w 1h @1.90
a skąd masz tabele?to czemu taki opis pod tabelą??
jeden uj, albo awans bezpośredni (nawet przy remisie Bolivaru) albo ustafka pod dodatkowy mecz.
ani mi nie mów nerwy do końca.......Ładowac ?
Mam nadzieje,ze dadzą rade, sam pograłem.
Ja pograłem ov 3.5 w korkach dla Red Bull przed meczem po @ 2.2 chyba, ktoś podawał w typach dnia jak dla mnie mega value na dzisiaj weszło gładko i 500+ zarobione:razz:W Monachium bardzo ladnie i wzglednie szybko pokryli over na cornery ????
kilku ??? serio ????tutaj jest kilku hazardzistów, ale ja w tej grupie nie jestem
Tobie przede wszystkim ????Biednie to Monako gra w pierwszej połowie potopi kupony ????
całoroczny, z resztą cytat nawet wkleiłem.a skąd masz tabele?
co do typu to nie neguje bo i Bolivar i The Strongest będą cisnąć w drugiej połowie czyli bramki pewne
Biorą toWarszawa w siatkę ????