>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
69 pkt... nie jest zle jak narazie...druga polowa powinna byc lepsza...Oostende musi zaczac rzucac te trojki bo narazie to masakra.
P.S. CSKA juz,47:48 ????

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Spoko wiem że to nie wódka, rzuciłem propozycję czegoś ciekawego w zamian. Jak na mój gust to bardziej wyrafinowany alkohol jak na prezent, osobiście uważam, że wódka jako prezent to troszkę takie jednoznaczne...
a wracając do typów to z tego widzę Monaco jakoś słabo sobie radzi, myślałem że powinni być głodni odbicia sobie tej przegranej z Lyonem, a tutaj mizeria jak do tej pory.

bo86bo 16,1K

bo86bo

Użytkownik
Strumbras - zajebista wódka, najlepsza jaką piłem i chowają się te Absoluty czy inne wynalazki co ludzie się nimi zachwycają. Litewska. Ale tylko ta z kłosem.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Sport Boys - Bolivar

Bolivar -0.5 @1.90

Przy aktualnych wynikach i układzie tabeli (po 49pkt), do Copa awansuje The Strongest, który ma aktualnie +28 w bramkach, a Bolivar +25

W przypadku, gdy dwa lub więcej zespoły zakończą rozgrywki z tą samą liczbą punktów, o kolejności w tabeli zadecyduje:
1. Różnica bramek
2. Strzelone bramki

Myślę że można spokojnie pograć Bolivar z podpórką .

GL!

owca26 171

owca26

Użytkownik
Spoko wiem że to nie wódka, rzuciłem propozycję czegoś ciekawego w zamian. Jak na mój gust to bardziej wyrafinowany alkohol jak na prezent, osobiście uważam, że wódka jako prezent to troszkę takie jednoznaczne...
no co Ty ???? uzależnienie to uzależnienie, jak dobrze zarabiasz to najebiesz się szkocką jak jesteś bezrobotnym to walisz wino za 7 zł, tak samo z hazardem, każdy tutaj jest uzalezniony ale jednych stać na granie za 5 zł a drugich za 500 na kupon ????

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
no co Ty uzależnienie to uzależnienie, jak dobrze zarabiasz to najebiesz się szkocką jak jesteś bezrobotnym to walisz wino za 7 zł, tak samo z hazardem, każdy tutaj jest uzalezniony ale jednych stać na granie za 5 zł a drugich za 500 na kupon
mów za siebie, ja jestem czysty ????

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
Sport Boys - Bolivar
Bolivar -0.5 @1.90
Przy aktualnych wynikach i układzie tabeli (po 49pkt), do Copa awansuje The Strongest, który ma aktualnie +28 w bramkach, a Bolivar +25
W przypadku, gdy dwa lub więcej zespoły zakończą rozgrywki z tą samą liczbą punktów, o kolejności w tabeli zadecyduje:
1. Różnica bramek
2. Strzelone bramki
Myślę że można spokojnie pograć Bolivar z podpórką .
GL!
bramki się nie liczą, przy równej liczbie punktów jest dodatkowy mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom