To nie wodkaOstatnio dostałem Black Label ze szklanką specjalna edycja na prezent, bardzo ładnie to wygląda. Jedyny minus to cena ok. 220 PLN
Szopen kup...jesli ma to byc powazny prezent.myślałem o lepszej trochę
Dębową jakaś ????myślałem o lepszej trochę
weź Vivusa i kup kilka butelek Cirocajaką wódkę polecacie na prezent?
http://www.bdsklep.pl/wyborowa-700ml-exquisite-wodka,id-43409 to kup, ładna butelka, ładny zapach i smak zdecydowanie lepszy niż w tych ogólnodostępnych.myślałem o lepszej trochę
Za droga ???? ????Pole Star
Spoko wiem że to nie wódka, rzuciłem propozycję czegoś ciekawego w zamian. Jak na mój gust to bardziej wyrafinowany alkohol jak na prezent, osobiście uważam, że wódka jako prezent to troszkę takie jednoznaczne...To nie wodka
ja polecam Belveder lub Skyjaką wódkę polecacie na prezent?
no co Ty ???? uzależnienie to uzależnienie, jak dobrze zarabiasz to najebiesz się szkocką jak jesteś bezrobotnym to walisz wino za 7 zł, tak samo z hazardem, każdy tutaj jest uzalezniony ale jednych stać na granie za 5 zł a drugich za 500 na kupon ????Spoko wiem że to nie wódka, rzuciłem propozycję czegoś ciekawego w zamian. Jak na mój gust to bardziej wyrafinowany alkohol jak na prezent, osobiście uważam, że wódka jako prezent to troszkę takie jednoznaczne...
Alkohol - kwestia gustu.Strumbras - zajebista wódka, najlepsza jaką piłem i chowają się te Absoluty czy inne wynalazki co ludzie się nimi zachwycają. Litewska. Ale tylko ta z kłosem.
mów za siebie, ja jestem czysty ????no co Ty uzależnienie to uzależnienie, jak dobrze zarabiasz to najebiesz się szkocką jak jesteś bezrobotnym to walisz wino za 7 zł, tak samo z hazardem, każdy tutaj jest uzalezniony ale jednych stać na granie za 5 zł a drugich za 500 na kupon
bramki się nie liczą, przy równej liczbie punktów jest dodatkowy meczSport Boys - Bolivar
Bolivar -0.5 @1.90
Przy aktualnych wynikach i układzie tabeli (po 49pkt), do Copa awansuje The Strongest, który ma aktualnie +28 w bramkach, a Bolivar +25
W przypadku, gdy dwa lub więcej zespoły zakończą rozgrywki z tą samą liczbą punktów, o kolejności w tabeli zadecyduje:
1. Różnica bramek
2. Strzelone bramki
Myślę że można spokojnie pograć Bolivar z podpórką .
GL!