pcsx4
Użytkownik
No mi nie bo mam dubla Herte i Nicea więc nie płacz ????Tobie przede wszystkim ????
No mi nie bo mam dubla Herte i Nicea więc nie płacz ????Tobie przede wszystkim ????
to mają błądcałoroczny, z resztą cytat nawet wkleiłem.
Ja sie chwilke przed meczem zorientowalem ze warto pograc ????Ja pograłem ov 3.5 w korkach dla Red Bull przed meczem po @ 2.2 chyba, ktoś podawał w typach dnia jak dla mnie mega value na dzisiaj weszło gładko i 500+ zarobione:razz:
Ty płaczesz po 40 minutach gry że potopi więc to postawiłeś i nie gadaj głupotNo mi nie bo mam dubla Herte i Nicea więc nie płacz ????
Oglądam mecz i widze jak gra Monako więc napisałem, że potopi kupony, nie że na nich pograłem, a tu już zacząłeś *****burze dzieciaku, idz do stsa tasmy za dwa ziko grać. Elo.Ty płaczesz po 40 minutach gry że potopi więc to postawiłeś i nie gadaj głupot
na wiki też tak jest. Dziwne, bo ostatnio Strongest specjalnie ładowali przeciwnikom mnóstwo bramek, by mieć lepszy bilans bramkowy na koniec.a skąd masz tabele? co do typu to nie neguje bo i Bolivar i The Strongest będą cisnąć w drugiej połowie czyli bramki pewne
8-11.... 19-12... masakra 1,5min do końcaBarcelona win 3 kwarta @2,55 bet365
http://diez.bo/futbol/2016/12/21/bolivar-tiene-chance-ser-campeon-hoy-18281na wiki też tak jest. Dziwne, bo ostatnio Strongest specjalnie ładowali przeciwnikom mnóstwo bramek, by mieć lepszy bilans bramkowy na koniec.
Bayern - Lipsk under 4.5 @2.50
Baya -2
@3.30