>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
ciężko tam czasem nadążyć bo ciągle coś zmieniają
&#39;
ok dzięki.
A co to za dziwny manewr trenera Sport Boys, że ściągnął dwóch napastników po golu na 1-0?:&gt;
Oglądasz może, bo ja aktualnie nie mam jak.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
PSG-Lorinet poniżej 3.5 gola 2.20
Paryżanie tylko 2 razy w tym sezonie w spotkaniu u siebie pokryli tą linię.

Karny i po kuponie 4-0

5567 719

5567

Użytkownik
Ribery chyba miał pretensje do Lewego o to, ze tam mu nie podał. W sumie Lewy 2 bramki to minimum powinien dzis mieć.

slawekq 410

slawekq

Użytkownik
&#39;
ok dzięki.
A co to za dziwny manewr trenera Sport Boys, że ściągnął dwóch napastników po golu na 1-0?:&gt;
Oglądasz może, bo ja aktualnie nie mam jak.
The Strongest oglądam, Bolivar tylko zerkam ale z tego co widziałem to chyba jakieś kontuzje

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nicea 3,75 Pinnacle
0:0 ⛔
Lipa z livem dzisiaj i typami ostatnio ???? .
Wychodzę na islamskiego kebsa, jak wrócę ma być 0:1 lub 0:2 dla Nicei pamiętajcie.
Ktoś pytał jaką wódkę poleca na prezent, niech będzie bardziej oryginalny i kupi giesa mefedronu. Przynajmniej będzie biało, hipstersko i nowocześnie...
Pozdrawiam! ;)

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6239607]Inter - Lazio jak wyglądała 1 połowa ktoś coś może na ten temat napisać ?

Anty futbol bezradność w ataku obu zespołów, jak przechodzili przez połowe i zblizali się do bramki to jedni i drudzy dwóch podań nie potrafili wymienić.

Otrzymane punkty reputacji: +2
oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Ja pierdziele, dałem brak gola przed 70 minutą w Inter - Lazio, a zaraz brama, nie minęła minuta i kuponik na minus, ale pech.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Nicea 3,75 Pinnacle
Lipa z livem dzisiaj i typami ostatnio ???? .

Wychodzę na islamskiego kebsa, jak wrócę ma być 0:1 lub 0:2 dla Nicei pamiętajcie.

Ktoś pytał jaką wódkę poleca na prezent, niech będzie bardziej oryginalny i kupi giesa mefedronu. Przynajmniej będzie biało, hipstersko i nowocześnie...

Pozdrawiam! ;)
No oby bo też ich pograłem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom