Na noc z NBA moja propozycja to Timberwolves +3 @1.86
Na noc z NBA moja propozycja to Timberwolves +3 @1.86
gdzie to masz?Wg mnie pewny dubel na dziś to: Beijing +11 + Guangdong najwięcej pkt w kwarcie ako = 1,70. Ewentualnie można dorzucić Shanxi on road po 1,5 około.
Ryzykant: Tongxi win 3,10 ochłapy, open ponad 7@ stało, i Shandong 5@.
Zwrot
mówisz o meczu Jilin-Jiangsu ? na całorocznym jest normalnie @3.15 na gości warto ?Kuzwa bet juz wycofal oferte na Jiangsu...
Ja się zastanawiam nad Monaco. Waham się, bo w końcu Monaco musi mieć jakiś słabszy mecz. Obie drużyny oszczędzały się w tygodniu w meczach pucharowych. Myślę, że Lyon ma argumenty, żeby się postawić.Monaco dziś przez kogoś grane? Over 6,5? ????
Jiangsu-Shenzhenmówisz o meczu Jilin-Jiangsu ? na całorocznym jest normalnie
Inter, mecz o 12:30
Na takie mecze jak ten motywacja jest szczególna dla obu drużyn bo to kluby z historią. Monaco u siebie to jakiś fenomen tego sezonu. Czasem to się bawią w hokeja, a na wyjazdach potrafili z 2:0 robić 2:4. Uszczuplenie budżetu chyba wyszło im na dobre, a Glik niech nie będzie idiotą i nie idzie do szejków bo trafił do mega drużyny, która staje się coraz mocniejsza i z tak słabą grą PSG mogą wygrać mistrza. Lyon ma bardzo cienką obronę, a w ataku brakuje czasem wsparcia dla Lacazete'a. Tutaj strzelaniny nie będzie ale jakieś 1:0 lub 2:1 dla Monaco typujęJa się zastanawiam nad Monaco. Waham się, bo w końcu Monaco musi mieć jakiś słabszy mecz. Obie drużyny oszczędzały się w tygodniu w meczach pucharowych. Myślę, że Lyon ma argumenty, żeby się postawić.
Orientujesz się, czy Monaco było już liderem w tym sezonie ?Na takie mecze jak ten motywacja jest szczególna dla obu drużyn bo to kluby z historią. Monaco u siebie to jakiś fenomen tego sezonu. Czasem to się bawią w hokeja, a na wyjazdach potrafili z 2:0 robić 2:4. Uszczuplenie budżetu chyba wyszło im na dobre, a Glik niech nie będzie idiotą i nie idzie do szejków bo trafił do mega drużyny, która staje się coraz mocniejsza i z tak słabą grą PSG mogą wygrać mistrza. Lyon ma bardzo cienką obronę, a w ataku brakuje czasem wsparcia dla Lacazete'a. Tutaj strzelaniny nie będzie ale jakieś 1:0 lub 2:1 dla Monaco typuję
Monaco było jedynie liderem na 1 dzień tydzień temu kiedy Nicea nie grała swojego meczu, ale po zakończeniu kolejki jeszcze nie byli. Nicea miała na początku sezonu kilka zwycięstw z rzędu i to oni okupowali fotel. Jak dla mnie to ta drużyna nie ma szans na mistrza. Potwierdzili, że są słabi mentalnie odpuszczając żałośnie Ligę Europy. Na pewno wyczuli szansę w lidze, ale to się na nich zemści. Nie mają tak wielu indywidualności jak pozostałe drużyny a jak taki Plea czy Balo się zatną to będzie nieciekawieOrientujesz się, czy Monaco było już liderem w tym sezonie ?
Jeśli Nicea nie zdobędzie dziś kompletu punktów to przy wygranej Monaco będzie zmiana lidera w tabeli.
Według mnie ten zapowiada się bardzo podobnie do wczorajszego spotkania Juve - Roma. Tak jak Juve, Monaco powinno wygrać, ale minimalnie. Być może będzie remis. Ja to odpuszczę jednak.Monaco było jedynie liderem na 1 dzień tydzień temu kiedy Nicea nie grała swojego meczu, ale po zakończeniu kolejki jeszcze nie byli. Nicea miała na początku sezonu kilka zwycięstw z rzędu i to oni okupowali fotel. Jak dla mnie to ta drużyna nie ma szans na mistrza. Potwierdzili, że są słabi mentalnie odpuszczając żałośnie Ligę Europy. Na pewno wyczuli szansę w lidze, ale to się na nich zemści. Nie mają tak wielu indywidualności jak pozostałe drużyny a jak taki Plea czy Balo się zatną to będzie nieciekawie