>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jak wyglada ten slalom gigant ? tam sa jakies 2 rundy czy co? chodzi mi o typ Rogera bo jak w 1 przejezdzie ten zawodnik jest lepszy
Masz 2 przejazdy. W drugim przejeździe zawodnicy startują w stosunku odwrotnym do zajmowanych miejsc. Hirscher ma najlepszy czas pierwszego przejazdu, więc na trasę drugiego wyruszy ostatni z przewagą taką jaką miał po pierwszym przejeździe. Oczywiście startujący na końcu będą jechać bo bardziej zniszczonej trasie niż ci początkowi dlatego tutaj szanse się wyrównują. Hirscher już to wygrał. Myślę, że można stawiać że Pinturault awansuje na podium po 2 przejeździe

Otrzymane punkty reputacji: +2
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Daj taki i taki, ryzykant najlepiej taki, żeby z 5 na nowe auto było

Nie no, świruje jakiś sympatyczny dubelek, ew. sugestie na live

ja bezpieczny bym poprosił
Czy bede zbyt zachlanny jesli powiem, ze oba chetnie przemysle?
Wg mnie pewny dubel na dziś to: Beijing +11 + Guangdong najwięcej pkt w kwarcie ako = 1,70. Ewentualnie można dorzucić Shanxi on road po 1,5 około.

Ryzykant: Tongxi win 3,10 ochłapy, open ponad 7@ stało, i Shandong 5@.

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Wg mnie pewny dubel na dziś to: Beijing +11 + Guangdong najwięcej pkt w kwarcie ako = 1,70. Ewentualnie można dorzucić Shanxi on road po 1,5 około.
Ryzykant: Tongxi win 3,10 ochłapy, open ponad 7@ stało, i Shandong 5@.
a ten Guangdong over 200 pkt nie można ? ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Widzę, że koledzy w kosza Chińskiego też grają. Na początku sezonu kiedy bet był głupi i wystawiał złe kursy na mecze to sporo na nich zarobiłem. Np. Sichuan u siebie to top 3 ligi i praktycznie nie przegrywają, a wystawiali kursy 4.20. Od jakiegoś czasu tylko na tym koszu wtapiałem bo to wygląda jakby mecze były ustawiane pod kurs. Drużyna gości z niezłym jak na tą ligę bilansem wyjazdowym gra z fatalnie grającą u siebie drużyną jak np. Foshan i na Foshan kurs 1.10. Człowiek myśli, że to mega value w stronę gości a mecz kończy się przewagą 30 pkt gospodarzy ????

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
to macie odemnie coś typu 95% że wejdzie
Inter wygra.... 1.75 bet365
istny szpital w Sassuolo, praktycznie nie ma kim grać trener.... już nie mówie o strzelaniu bramek....
można spróbować handi ;)
sama wygrana praktycznie pewna jak krzyż w kościele ! :]

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
nastepny co gra typ a nie ma o nim zielonego pojecia, bo jakis rozer podal.
Za to ty masz kur... pojęcie o typach moczysz co chwile kursy 1.3 1.4 chociez pewnie sam ich nie grasz bo z takim typowaniem nie sadze bys mial cos na koncie, szkoda tylko ludzi ktorzy na pewno grają twoje LOKOMOTYWY ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
to macie odemnie coś typu 95% że wejdzie

Inter wygra.... 1.75 bet365
istny szpital w Sassuolo, praktycznie nie ma kim grać trener.... już nie mówie o strzelaniu bramek....
można spróbować handi ;)
sama wygrana praktycznie pewna jak krzyż w kościele ! :]
To dołóż jeszcze do tego Genoę i masz dubla pewniaka. Oczywiście któraś drużyna sobie sprzeda no bo to Włochy ????

D 0

dutra

Gość
Przy wiadomym szpitalu kursy potrafiły podskoczyć na Inter wczoraj, dzisiaj po prostu spory pieniądz na Inter z tym że i tak dość wysoko. Widocznie brana jest pod uwagę wyjazdowa super forma.
Wszystko niby wskazuje na zwycięstwo nerazzurri ale wiadomo w życiu pewne podatki i śmierć :cool:

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Powiem tak, jak Genoa i Inter nie wygrają (kuźwa no większych przesłanek na zwycięstwo być nie może, Sassuolo to chyba leciało samolotem razem z Chapecoense że ma takie braki, a Genoa nie dość, że niepokonana u siebie to jeszcze gra z najgorszą drużyną wszystkich czołowych lig europejskich) to Włochy są skończone i powinni zasiadać w naszym sejmie

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom