wawo
Użytkownik
nastepny co gra typ a nie ma o nim zielonego pojecia, bo jakis rozer podal.Jak wyglada ten slalom gigant ? tam sa jakies 2 rundy czy co? chodzi mi o typ Rogera bo jak w 1 przejezdzie ten zawodnik jest lepszy
nastepny co gra typ a nie ma o nim zielonego pojecia, bo jakis rozer podal.Jak wyglada ten slalom gigant ? tam sa jakies 2 rundy czy co? chodzi mi o typ Rogera bo jak w 1 przejezdzie ten zawodnik jest lepszy
Masz 2 przejazdy. W drugim przejeździe zawodnicy startują w stosunku odwrotnym do zajmowanych miejsc. Hirscher ma najlepszy czas pierwszego przejazdu, więc na trasę drugiego wyruszy ostatni z przewagą taką jaką miał po pierwszym przejeździe. Oczywiście startujący na końcu będą jechać bo bardziej zniszczonej trasie niż ci początkowi dlatego tutaj szanse się wyrównują. Hirscher już to wygrał. Myślę, że można stawiać że Pinturault awansuje na podium po 2 przejeździeJak wyglada ten slalom gigant ? tam sa jakies 2 rundy czy co? chodzi mi o typ Rogera bo jak w 1 przejezdzie ten zawodnik jest lepszy
na twoim miejscu bym sie nie wypowiadal, 0/20 skutecznosci od dziadkow wujkow ciotek przyjacielinastepny co gra typ a nie ma o nim zielonego pojecia, bo jakis rozer podal.
Daj taki i taki, ryzykant najlepiej taki, żeby z 5 na nowe auto było
Nie no, świruje jakiś sympatyczny dubelek, ew. sugestie na live
ja bezpieczny bym poprosił
Wg mnie pewny dubel na dziś to: Beijing +11 + Guangdong najwięcej pkt w kwarcie ako = 1,70. Ewentualnie można dorzucić Shanxi on road po 1,5 około.Czy bede zbyt zachlanny jesli powiem, ze oba chetnie przemysle?
a ten Guangdong over 200 pkt nie można ? ????Wg mnie pewny dubel na dziś to: Beijing +11 + Guangdong najwięcej pkt w kwarcie ako = 1,70. Ewentualnie można dorzucić Shanxi on road po 1,5 około.
Ryzykant: Tongxi win 3,10 ochłapy, open ponad 7@ stało, i Shandong 5@.
Nie wiem ile Foshan zdobędzie bo zmienili skład i już są tak overowi jak kiedyś, poprawili też obronę.a ten Guangdong over 200 pkt nie można ? ????
Za to ty masz kur... pojęcie o typach moczysz co chwile kursy 1.3 1.4 chociez pewnie sam ich nie grasz bo z takim typowaniem nie sadze bys mial cos na koncie, szkoda tylko ludzi ktorzy na pewno grają twoje LOKOMOTYWY ????nastepny co gra typ a nie ma o nim zielonego pojecia, bo jakis rozer podal.
To dołóż jeszcze do tego Genoę i masz dubla pewniaka. Oczywiście któraś drużyna sobie sprzeda no bo to Włochy ????to macie odemnie coś typu 95% że wejdzie
Inter wygra.... 1.75 bet365
istny szpital w Sassuolo, praktycznie nie ma kim grać trener.... już nie mówie o strzelaniu bramek....
można spróbować handi
sama wygrana praktycznie pewna jak krzyż w kościele ! :]
W dziale sporo na ten temat pisane. Chyba wiekszosc ostro stawia na gosci bo kursy mocno spadly w dol.Szpital w Sassuolo. Zastanawiał się ktoś nad typem w stronę Interu ? Przełamią się w końcu na wyjeździe ?
Genoe postawię później... mam już zaznaczoną do graniaTo dołóż jeszcze do tego Genoę i masz dubla pewniaka. Oczywiście któraś drużyna sobie sprzeda no bo to Włochy ????