jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnieChyba ktoś zamiast Karpia będzie jadł suchy chleb. Różne w meczu Realu
Ponawiam beta na Inter obecnie @1.75 znamy już składy proponuje również :Jutro z rana Panowie nie wiem jak wy ale bardzo prawdopodobnym zdarzeniem szykuje sie Inter po kursie @2 , Sassuolo ma aż 9 zawodnikow konttuzjowanych a na mecz z Interem według tego składu http://www.meczyki.pl/zapowiedz-meczu-us-sassuolo-calcio-inter-mediolan-2305920 wystawiono az 5 ciu zawodnikow ponizej 20 lat a reszta po 24,26 według mnie Inter powinien wygrac to spotkanie.
Real Madryt - Kashima Over 1,5 HT @ 1.83 Bet365
Real Madryt - Kashima Over 4,5 Rożnego HT @ 1,80 Bet365
Jak ktoś chce zarobić na Karpia to prosze bardzo ????
Real -Kashima btts @1.95
Bet365
Zamknięte w przerwie (wyszedłem prawie na zero) nie będę ryzykował nerwicy w drugiej połowieSzaleństwo ???? ale coś można pokombinować
Ja chyba wezmę przedmeczowo kashimę, i zamknę, jak będzie się chwile utrzymywać 0-0, albo coś strzelą ????
No i ich gola spróbuje o0,5 jest 1,90, a o1,5 5.00 ????
W tym sezonie faktycznie ta liga underowa,ale te zespoly spokojnie mogą stuknąc 200.Alaska Aces - Barangay Ginebra under 176,5 B365
pobrałem over 1 chwile przed golem to na śledzie na razie starczyno to Karp już jest ????
Ostatnie dwa mecze mocno overowe, więc teraz po 1Q jak widziałem, że tak bez szału z tymi rzutami, to stwierdziłem, że można na przełamanie under spróbować ????W tym sezonie faktycznie ta liga underowa,ale te zespoly spokojnie mogą stuknąc 200.
A na boisku wyląduje święty Mikołaj z zaprzęgiem reniferów i wręczy Cristiano nowy żel do włosówreal ich zmiazdzy w drugiej i skonczy sie 5-1