>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Castellana 1,72 w siatkę. Włochy 2 liga. Gości wzmocniono emerytami Vermiglio i Denisem, stad taki kurs na gospodarzy. Wg mnie przeszacowane wzmocnienia 40 latków.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jest ktoś kto stawia h2h w skokach na różnych bukach? Internetowe mają ubogi zestaw par, a w ziemniakach jest kilka perełek do postawienia

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Jutro z rana Panowie nie wiem jak wy ale bardzo prawdopodobnym zdarzeniem szykuje sie Inter po kursie @2 , Sassuolo ma aż 9 zawodnikow konttuzjowanych a na mecz z Interem według tego składu http://www.meczyki.pl/zapowiedz-meczu-us-sassuolo-calcio-inter-mediolan-2305920 wystawiono az 5 ciu zawodnikow ponizej 20 lat a reszta po 24,26 według mnie Inter powinien wygrac to spotkanie.
Ponawiam beta na Inter obecnie @1.75 znamy już składy proponuje również :
Inter 2/2 @2.62
Inter -1 @2.25

caman !

forky 734

forky

Użytkownik
Szaleństwo ???? ale coś można pokombinować
Ja chyba wezmę przedmeczowo kashimę, i zamknę, jak będzie się chwile utrzymywać 0-0, albo coś strzelą ????
No i ich gola spróbuje o0,5 jest 1,90, a o1,5 5.00 ????
Zamknięte w przerwie (wyszedłem prawie na zero) nie będę ryzykował nerwicy w drugiej połowie :p

o0.5 już siedzi ✅ ✅ ✅
o1.5 czekam ????

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Sassuolo - Inter Do przerwy ! @ 2,25 Bet365
to teraz na wódeczkę do tego karpika bo przecież rybka lubi pływać ! Polecam !

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Badalona - Levante B powyżej 1.5 @1.90 x 300, 15-20 minuta (flashscore i b365 się różnią w tym zakresie).
Gospodarze w gazie, goście latarnią ligi. Kurs kusi. Poprzedni typ siadł, może i tu się uda.

forky 734

forky

Użytkownik
W tym sezonie faktycznie ta liga underowa,ale te zespoly spokojnie mogą stuknąc 200.
Ostatnie dwa mecze mocno overowe, więc teraz po 1Q jak widziałem, że tak bez szału z tymi rzutami, to stwierdziłem, że można na przełamanie under spróbować ????
Wiadomo, że jakichś grubasów w to nie pchałem tylko lekko za drobne, żeby w pracy nie umrzeć z nudów ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom