domel206
Użytkownik
w2015 roku widzę że też przegrywali 0:1 po golu w 20 minucie a wygrali 4:1 ????
przeciez oni nic nie graja od paru meczy, nie wiem czym wy sie kierowaliscie grajac takie handi ????
w2015 roku widzę że też przegrywali 0:1 po golu w 20 minucie a wygrali 4:1 ????
ja tam nawet nie wiem skąd sa te drużyny i tego nie grałem ale chciałem wlać nadzieje w serce kolegi hehe wkońcu święta idą ????przeciez oni nic nie graja od paru meczy, nie wiem czym wy sie kierowaliscie grajac takie handi ????
Almaty 3-0 1,66 bet365
i 25-22 na styk ???? ????Almaty 3 set -2,5 1,90 bet365
????i 25-22 na styk ???? ????
Póki co tyle rzucali także tempo jest okNa filipinach podbijam under 218,5 na podwójnej stawce - trzymajcie kciuki ????
ale to tylko 54 pkt...przeciez cisna ostro i w 2 kwartach 54 bylo pokryte.ale trzymam kciuki.Na filipinach podbijam under 218,5 na podwójnej stawce - trzymajcie kciuki ????
licze ze w koncu trafi sie jakis lekki przestoj w tym meczu bo cisna mocno, ale poki co sie nie zanosi ????ale to tylko 54 pkt...przeciez cisna ostro i w 3 kwartach 54 bylo pokryte.ale trzymam kciuki.
Idealne pytanie :grin::grin::grin:Da się z transmisji 1xbeta wyrzucić te okienka z kursami ?
raczej nie, bo oglądałem z każdej strony, ja sobie zakrywam czapką, bo nie da się przez to oglądać, po kursach widać co się stanie.Da się z transmisji 1xbeta wyrzucić te okienka z kursami ?
haha mam to samo czasami haha..kursy zakrywam zeby nie bylo widac co sie dzieje ????raczej nie, bo oglądałem z każdej strony, ja sobie zakrywam czapką, bo nie da się przez to oglądać, po kursach widać co się stanie.
dzieki ????ja tam nawet nie wiem skąd sa te drużyny i tego nie grałem ale chciałem wlać nadzieje w serce kolegi hehe wkońcu święta idą ????