U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Sabalenka @2.13 Unibet
Co to? Gdzie to? Czy leci z nami pilot?
Sabalenka @2.13 Unibet
Musiałeś się pomylić. Zagrałeś zakład, który: w przypadku zwycięstwa Napoli byłby wygrany, w przypadku remisu przegrany, a w przypadku zwycięstwa Fiorentiny zwrot.Dziwna sytuacja, zagrałem wczoraj w bwinie Napoli dnb po 1,48 jednak zakład jest przegranay, a w opisie pisze "Zakład dwustronny (w przypadku wygranej gospodarzy w regulaminowym czasie gry otrzymasz stawkę z powrotem)"
O co chodzi z tym opisem w nawiasie, mogłem się pomylić i zagać 1 lub 2?
właśnie mam tylko muszę poszukać. Bo na pewno zdażyło sie tak, że była dogrywka i gdy nie było bramki w dogrywce do miałem typ na +. Dlatego własnie tego nie rozumiemMusi być razem z OT i karnymi nie ma innego wyjścia, ciężko też udowodnić inaczej przeciwko bukowi.
A jakiś zaliczony kupon masz z zapisem tak samo? / Grałeś teraz albo wcześniej live ten typ ?
73pktDynamo - MBA Moskwa under 66,5 1 poł. @1,83 B365
zabolało bardzo... ????teraz moge napisać bo już pograłem wszedzie gdzie było coś na koncie....
mam nadzieję że się nie przejadę
ZEA
Al Sharjah - Dibba Al Fujairah
Al Sharjah handi -1.5 .... 2.42 bet365 z pocałowaniem reki biorę wysooooko !
Al Sharjah handi -2.5 ....4.40 bet365 również rączke całuję i jak na taki kurs tez wysoko....
START 13:50.... teraz juz kursy mogą spadać ! :]
w2015 roku widzę że też przegrywali 0:1 po golu w 20 minucie a wygrali 4:1 ????zabolało bardzo... ????