caveman
Użytkownik
Grają o 13:50to już gra?
Grają o 13:50to już gra?
NIE INTERESUJ SIĘJakie są argumenty,żeby tak ostro grać na tych Arabów?
Liga dzika jak serce TarzanaJakie są argumenty,żeby tak ostro grać na tych Arabów?
kasa na swieta ????Jakie są argumenty,żeby tak ostro grać na tych Arabów?
Buki i tak swoje zarabiają nie trzeba im dokładać :grin:kasa na swieta ????
Dobry typ, pobieramSharjah FC - Dibba AL Fujairah
skromnie pogrny azjan -1 na Sharjah kurs 1,9
Do przerwy prowadzenie ośmioma pkt kurs z 10.5 spadł do 6.5 także już można zamykać z lekkim zyskiemFoshan kurs 10.5 teraz 9 symbolicznie jakoś nie odstają od drużyny gości. zobaczymy
Pany mam taki problem. Pograłem wczoraj dubla z hokeja. Jeden zakład wszedł natomiast drugi postawiłem uner 2,5 gola w meczu. Ostatecznie zakonczyl sie wynikiem 1:2 po rzutach karnych. Wiele juz stawiałem taki zakladow i jezeli gol nie padał w dogrywce to kupon miałem zaliczony na +. Pisałem na czacie i dziś otrzymałem wiadomość, że mecz zakończył sie wynikiem 1:2. Sorry za spam
zawsze daje zakład alternatywna suma w meczu. I jezeli dogrywka kończyła sie bez goli, to zaklad automatycznie był zaliczany na +. Karne już sie nie liczyły.a ten under miałeś z OT?
To dwa różne zakłady. Jeśli z ot, to nie wiem jak wygląda sytuacja z rozliczaniem serii karnych.
Jeśli w regulaminowym, zwykły under2,5, to liczy się tylko to, co wpadło w 60'
Jaki buk? Wklej kuponzawsze daje zakład alternatywna suma w meczu. I jezeli dogrywka kończyła sie bez goli, to zaklad automatycznie był zaliczany na +. Karne już sie nie liczyły.
146pktCankaya - Mersin under 171,5 @1,83 b365
Turcja Kobiety
Ja to dziś Boston przyatakuje.. czuję że to wezmą