jak jutrzejsza wigilia ????pawel pewny ten typ na siate?
Gospodarz meczu był mega faworyzowany, zapewne Pawel nie ma zielonego pojęcia o żadnym z tych zespołów.pawel pewny ten typ na siate?
nie, płaska stawka ????pawel pewny ten typ na siate?
Dzięki, udało się chociaż końcówka była nerwowa ???? grunt że do przodu. Troche byłem zdziwiony tymi kursami jak pooglądałem pierwszą kwarte bo naprawde dobrze wyglądali gospodarze, a tak na marginesie nie wiedziałem że Lampe gra w ChinachPieknie, ja to zlapalem za 7.50 ,ale sporo zainwestowalem,...bylem bliski zawałuGratki Marcin
12 DF...kursy 1.9 vs 1.9 ????Forumkowy typ: Jorovic under 13 DF @ 1.86..over @ 1.93... ktos cos? ???? 13 = zwrot.
niezaleznie od skladu ja pogram Fener -1.5 do HT @ 3.7. Widzi mi sie jakies 42:40 do przerwy...pozniej CSKA odjedzie. Fener jesli cos ugra to najwyzej do polowy.Są osłabienia na dzisiaj CSKA Moscow ? Czy pełny skład
Carmelo Anthony powyżej 22,5 pkt do tego Whiteside powyżej 34,5 pkt+zb ako @3.1 betsson
Puszczam na początek taki dubel
Teague powyżej 16,5 pkt i Curry powyżej 25 pkt ako @3.42 Unibet
Forma Fenerbache jest dramatyczna, mogą dostać solidny wpierdziel.niezaleznie od skladu ja pogram Fener -1.5 do HT @ 3.7. Widzi mi sie jakies 42:40 do przerwy...pozniej CSKA odjedzie.