23,5, trochę dużo, wole niższe, ale z drugiej strony masz nosa do tych zawodników. Na razie śledzę tą Brazylię co pograłem, tak za 40 minut pomyślę o NBA.W NY można też over Melo puścić. Powinien korzystać z tego, że jest mobilniejszy i często mijać Gordona.
Sporting over zwrot.
Masz coś na nockę już upatrzonego?W ciemno to napisałem, takiej wysokiej to też nie ruszam.
Póki co jeszcze nic. Wczoraj za małą przewagę miało OKC żeby Westbrook przesiadział. Całoroczny nieźle przysnął dając 52,5 gdzie inni mieli 58 nawet ????Masz coś na nockę już upatrzonego?
Westbrook pięknie wczoraj wszedł, mimo, że już się bałem, że nie wejdzie w czwartej. Te typy na over wszystkiego wyglądają świetnie kiedy zespół ma jedną gwiazdę
I oby tak dalej :]Całoroczny nieźle przysnął dając 52,5 gdzie inni mieli 58 nawet ????
Przecież Clippers biorą ????BOS Celtics @ 1,86
SA Spurs @ 1,80
MIA Heat @ 1,40
NY Knicks @ 1,50
4 zdarzenia, 1 Zakład * 80,00 PLN
wygranych $$
Ja chyba wezmę z Heat, Whiteside'a. Co do Dragicia nie mam zdania, może zrobić a może się zaciąć jak z Magic.Co myślicie o linii 19,5 na Dragica?
http://abc-sport-tv.prv.pl/sport-56-zapas-1jaks hd streamek do Bostonu da rade zaltwic?