randomizerr
Użytkownik
Gdyby ktos mi napisal, ze jakas druzyna zrobi 40 pkt do ht majac w 1 kwarcie 31, to napisalbym, zeby popukal sie w czolo, ale jak widac, chciec to moc ???? .
Nie dał i częśc spotkan pojawiło sie na live w trakcie meczu....no ja to tylko zaluje ze nie widzialem w zakladce chile bo czailem sie dzisaj na ta lige na overy jak pisalem, a w tym meczu na bank bym probowal overa pre no szkoda.
Wydaje mi sie ze becik nie dal wczesniej kursow na ta lige albo ja nie dopatrzylem.
Typu nie neguje, tylko jedna sprawa, w tym sezonie nie ma murzynków bambo, dlatego te linie oscylują tak nisko, w poprzednich sezonach spokojnie 200 wchodzilo,teraz w tej lidze, czasami over 180 nie wchodzi. Zdecydowanie bezpieczniej na live bo czesto pierwsza polowa underova,a w drugiej ogien na maksa.Co do ekip,to overove.https://forum.bukmacherskie.com/f11/pozostale-ligi-caly-swiat-2016-2017-a-140778-2.html#post6241237
na rano do pogrania. Moze kasa wpadnie, to bedzie extra na Eurolige.
Vegas i Maccau uruchamiaja plan "B" w takich przypadkachCzemu jak sie zawsze postawi na over w meczu GSW to przestaja rzucac? =/
Ja pogralem za 2.10,zobaczymyNo wlasnie nic nie gra obejrzalem koncowke kwarty i poziom ncaa to malo powiedziane wzialem przed ostatnim osobistym jeszcze over 223.5 a ru linia na 227 patrze
Zobaczymy jakie linie bedą dawac, moze nie zasne ????Mow co grac bo jestem na telefonie i raczej nic nie bede patrzyl juz po statystykach
8 minut 2q zdecydowało. bo Boston był na luzie do pojechaniaIndiana -1,5 @2,15. dzisiaj Pacersi to biorą
Myslisz,ze Clips,bez Blejka dadzą rade ?Thomas pokerował 4Q, to teraz Knicks i Clippers jazda!
Jak grasz wszystko co leci to się nie dziw, że w plecy.