Z europejskiej piłki dziś gram:
Napoli @2,00
Palermo @2,25
Torino @1,75
Anderlecht @2,90
Braga @1,55
Na teraz:
Wczoraj niestetyEspanyol - Alcorcon powyżej 2.5 @2.37
185,5pkt wyjsciowa, bardzo niska linia.łapcie undery na Filipnach bo napewno nie będą tak rzucać cały mecz
jaki mają problem z tym meczem. jest 9 min a pokazują ze 29. powinni zaraz ogarnąć. A co grasz? :grin:Co sie dzieje z betem nie mogę postawić na Brisbane-Sydney najpierw było w ofercie potem zawieszone a teraz znikło całkiem, tez tak macie?
W zasadzie chciałem śledzić na live i coś w trakcie obstawić może czysta 1 z tego co wiem Roar graja najsilniejszym składem a u gości jakieś rotacje poszły nie koniecznie dobrejaki mają problem z tym meczem. jest 9 min a pokazują ze 29. powinni zaraz ogarnąć. A co grasz?
Fiorentina - Napoli
over 0,5 do przerwy
Roma - Chievo
over 0,5 do przerwy
@1.82
Tym bym się nie przejmował zbytnio. Roar cały sezon grają taką padakę. Tylko, że jakimś cudem kasują punkty regularnie :]dopiero 15 minuta ale goście wyglądają lepiej od gospodarzy :?
ok ok ???? nie śledzę tej ligi więc nie mogę nic konstruktywnego napisać, mówię to co widać :grin::grin:Tym bym się nie przejmował zbytnio. Roar cały sezon grają taką padakę. Tylko, że jakimś cudem kasują punkty regularnie :]