I potwierdzony bramkarz który też w gazie1.Przeczytaj analizę Dutry w dziale
2. Spójrz na tabelę(szczególnie u siebie)
3. Bierz kredyt i graj do 60', albo chwilówkę i handicapy
Dzikusy to rewelacja ligi. Praktycznie nie tracą bramek, a spokojnie odprawiają największych kozaków z pokaźnym bagażem. Drużyna bardziej opierająca się na Team Spirit niż na gwiazdach. Z drugiej strony obraz nędzy i rozpaczy z Colorado. Akurat z nazwą trafili, bo są obecnie z formą w podobnym kanionie + brak pierwszego bramkarza
tragedia...pogram jeszcze over 3,5 w tym Peterborough @ 2.10
Ok, graj jak chcesz.Ok. To gram tak :
Colorado ML
Ja chcę tylko jednego...żeby Blues przegrali w Teksasie z Gwiazdkami, pod których tak się we wczorajszym meczu oszczędzali. Jestem złyI potwierdzony bramkarz który też w gazie
Pamiętajmy że to NHL, różnie bywa
w meczu Atletico jeszcze under 4.5 @3.40 bet365
Ja od kiedy wylądowałem na brytyjskiej ziemi, czuję się jakbym był w Stanach:kusicie Panowie, aż mnie korci żeby oglądnąć, choć ja w ogóle nie widzę krążka ???? DD
Bo o tym że był spalony po drugim golu dowiedziałem się dopiero teraz?Czemu rozliczasz na typ ktory poki co jest przegrany??
Za wczesna radość. Po drugim golu był spalony, którego nie zauważyłem bo wywaliłem mecz z obserwowanych na flashscore.
Więc Perek tak przestrzega przed braniem chwilówek na zakłady, jak ty graniem grubo na rożne, a się go czepiasz.Widzę że Cię dupeczka piecze motzno Z wygranych przegrałem, odrobiłem w 5 dni, już wypłacone, na koncie leży. Happy? To że upubliczniłem tę informację to tylko ze względu na to, że chcę być uprzejmy i pomóc innym, przestrzegając by tego nie grali, bo nie warto. Ty ile wygrałeś ostatnio cwaniaku że tak hapiesz?
:;/:Atalanta Bergamo 1/X @1,60