>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Więc Perek tak przestrzega przed braniem chwilówek na zakłady, jak ty graniem grubo na rożne, a się go czepiasz.

Może i odrobiłeś, ale i tak szarżujesz na swoim graniu i przy większym limicie pecha jesteś w plecy, bo z pewnością granie za 2,5-5% budżetu jest dla ciebie obce.

Ja wszystkie swoje typy rozliczam (skuteczność można sobie sprawdzić). Ja nie mam w zwyczaju chwalić się, ile wygrywam i ile przegrywam. Ale to wynika z natury. Twoja najwyraźniej jest inna ;)
Nie wiem w którym miejscu przestrzegał przed czymkolwiek. Zapytałem czy to na serio, bo temat pojawia się dość często. Dostałem odpowiedź. To Ty masz jakiś problem z czymś co nie zostało nawet przeze mnie wspomniane. Inaczej jest przegrać 2.5k za swoje, a inaczej z kredytu. Chyba to rozumiesz.

Nie jest mi obce, ale przy budżecie 500 PLN granie za 5% oznacza stawki rzędu 25 PLN, co z automatu skazuje mnie na składanie po groszu przez długi okres. Zresztą, jak nie wierzysz w to co piszę, Twoja sprawa. Dużo użytkowników ostatnio wzbogaciło się dzięki mnie, tak jak ja sam. Nie wiem po co próbujesz grać cwaniaka? Mówię, pochwal się swoim zarobkiem ostatnio, ja nie mam powodu do wstydu. Tez wszystko rozliczam i nie moja wina że tego nie widzisz. Może widzisz tylko jeden - zielony - kolor? Bo ostatnio wrzuciłem parę czerwonych postów, nie wszystko zawsze wchodzi.

Uwielbiam takich ekspertów. Gdzie byłeś jak Fonfe czy Wawo ładowali po 10k na lokomotywy w siatkówce za @1.41 i topili? Ja przynajmniej łapię AKO 1.5-3.0, a czasem i 5 się trafi... Niemniej staram się nie pisać takich postów jak Ty, pełnych dziwnego poczucia wyższości. Zadałem proste pytanie o kredyt, a Ty od razu łapiesz się za moje rogi i masz o nie jakiś wielki ból pupci ;) Wyluzuj, ziomek. Meliski sobie zaparz.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Jakby kogoś interesowało to ta Minnesota Wild jest bardzo mocnym public betem dzisiaj, 81% zakładów w tym meczu, idzie w ich stronę, nie namawiam do niczego, ale nie zdziwi mnie jak wygrają po dogrywce, albo w regulaminowym czasie lecz tylko jedną bramką

http://www.thespread.com/nhl-hockey-public-betting-chart

Ok, każdy gra i co?

I to, że ma ku temu powody, argumenty, etc.
Hokej to specyficzna dyscyplina, gdzie bramka ze zwykłego farta wpadają bardzo rzadko, gdzie słabsze ekipy nie nadążając łapią kary i same się osłabiają. Wreszcie gdzie własna tafla i kibice dają chyba więcej niż w piłce.

A co my tutaj robimy?

Oglądasz mecz i wymyślasz swój typ oparty na dostępnej wiedzy i obserwacji, po czym podajesz go tutaj i robi się masówka. Użytkownicy aktywnie korzystający i udzielający się na forum to jedna część, ale mnóstwo osób rejestruje się tylko po to, by korzystać z fajnego typu. Śmiem twierdzić, że mocne bety są tutaj grane przez dziesiątki użytkowników za dziesiątki tysięcy w krótkim odstępie czasu.

Lubię masówki, bo utwierdzają mnie w słuszności moich założeń. Pozdrawiam:]

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Nie jest mi obce, ale przy budżecie 500 PLN granie za 5% oznacza stawki rzędu 25 PLN, co z automatu skazuje mnie na składanie po groszu przez długi okres.
Więc widzisz, że nie masz cierpliwości. Zauważ, że gdyby negatywna koniunktura przypadłaby tobie na początku stawiania to byś stracił nie tylko 2,5k na rożnych, ale i kolejne zainwestowane pieniądze, bo wpłacając 500 PLN nie można grać za 300 typów powiedzmy sobie średnio pewnych i przeanalizowanych.

Bez spiny ziomuś. Nie mam bólu dupska, bo sam wygrywam, jednak zachowuje pewne proporcje, aby przy złej passie nie stać się bankrutem.

Tobie gratulacje za odrobienie strat i wygrane, ale nie obraź się, ale według mnie miałeś więcej przy nich szczęścia niż rozumu. Masz teraz dobrą okazję, aby to zmienić, bo jesteś na czysto, a pazera za większymi pieniędzmi niż pozwala na to budżet nie może wygrać...

Otrzymane punkty reputacji: +43
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Więc widzisz, że nie masz cierpliwości. Zauważ, że gdyby negatywna koniunktura przypadłaby tobie na początku stawiania to byś stracił nie tylko 2,5k na rożnych, ale i kolejne zainwestowane pieniądze, bo wpłacając 500 PLN nie można grać za 300 typów powiedzmy sobie średnio pewnych i przeanalizowanych.

Bez spiny ziomuś. Nie mam bólu dupska, bo sam wygrywam, jednak zachowuje pewne proporcje, aby przy złej passie nie stać się bankrutem.

Tobie gratulacje za odrobienie strat i wygrane, ale nie obraź się, ale według mnie miałeś więcej przy nich szczęścia niż rozumu. Masz teraz dobrą okazję, aby to zmienić, bo jesteś na czysto, a pazera za większymi pieniędzmi niż pozwala na to budżet nie może wygrać...
Wyciągasz teorie z kosmosu nie mając tak naprawdę żadnej wiedzy o tym jak typuję, od ile lat oraz czego przez ten czas się nauczyłem. Wybacz ale nie mam czasu na takie jałowe dyskusje ;) Pozostanę przy swoim, czas pokaże. Proszę też byś nie kłamał: jestem 2600 do przodu a nie na zero.

Naucz się też na przyszłość hamować swoje przemyślenia pisane z nadętym ego z punktu widzenia nestora bukmacherki, bo przy Twoim stażu i randze na forum, nie obraź się, jest to nieco śmieszne.

Niech każdy zajmie się sobą i będziemy wszyscy szczęśliwi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom