zero zaangażowania, po nich sie tego nie spodziewalem alo coz ????Atletico -2.5 (4:0) @ 2.10 caloroczny ruszyli teraz z kopyta
Przecież mieli wynik 10-0, nie nazywałbym tego brakiem zaangażowaniazero zaangażowania, po nich sie tego nie spodziewalem alo coz ????
Nie wiem w którym miejscu przestrzegał przed czymkolwiek. Zapytałem czy to na serio, bo temat pojawia się dość często. Dostałem odpowiedź. To Ty masz jakiś problem z czymś co nie zostało nawet przeze mnie wspomniane. Inaczej jest przegrać 2.5k za swoje, a inaczej z kredytu. Chyba to rozumiesz.Więc Perek tak przestrzega przed braniem chwilówek na zakłady, jak ty graniem grubo na rożne, a się go czepiasz.
Może i odrobiłeś, ale i tak szarżujesz na swoim graniu i przy większym limicie pecha jesteś w plecy, bo z pewnością granie za 2,5-5% budżetu jest dla ciebie obce.
Ja wszystkie swoje typy rozliczam (skuteczność można sobie sprawdzić). Ja nie mam w zwyczaju chwalić się, ile wygrywam i ile przegrywam. Ale to wynika z natury. Twoja najwyraźniej jest inna
Puchar Hiszpanii
Torres gol @1.66 bet365
Torres 2 lub więcej @4.0 bet365
10-1 w dwumeczu ????zero zaangażowania, po nich sie tego nie spodziewalem alo coz ????
Po tym meczu męczarnia w Dortmundzie na minus szybko zapomniana ????Malaga - Cordoba over 5,5 @1.62
over 6,5 @4.10 to tak już dla zabawy przed dobranoc
Atletico Guijuelo over 7,5 @2,63 stawka rekreacyjne
Jakby kogoś interesowało to ta Minnesota Wild jest bardzo mocnym public betem dzisiaj, 81% zakładów w tym meczu, idzie w ich stronę, nie namawiam do niczego, ale nie zdziwi mnie jak wygrają po dogrywce, albo w regulaminowym czasie lecz tylko jedną bramką
http://www.thespread.com/nhl-hockey-public-betting-chart
Więc widzisz, że nie masz cierpliwości. Zauważ, że gdyby negatywna koniunktura przypadłaby tobie na początku stawiania to byś stracił nie tylko 2,5k na rożnych, ale i kolejne zainwestowane pieniądze, bo wpłacając 500 PLN nie można grać za 300 typów powiedzmy sobie średnio pewnych i przeanalizowanych.Nie jest mi obce, ale przy budżecie 500 PLN granie za 5% oznacza stawki rzędu 25 PLN, co z automatu skazuje mnie na składanie po groszu przez długi okres.
piękny kurs na win Spurs 1.86 w całorocznymCo polecacie na nocke z NBA?
Wyciągasz teorie z kosmosu nie mając tak naprawdę żadnej wiedzy o tym jak typuję, od ile lat oraz czego przez ten czas się nauczyłem. Wybacz ale nie mam czasu na takie jałowe dyskusje Pozostanę przy swoim, czas pokaże. Proszę też byś nie kłamał: jestem 2600 do przodu a nie na zero.Więc widzisz, że nie masz cierpliwości. Zauważ, że gdyby negatywna koniunktura przypadłaby tobie na początku stawiania to byś stracił nie tylko 2,5k na rożnych, ale i kolejne zainwestowane pieniądze, bo wpłacając 500 PLN nie można grać za 300 typów powiedzmy sobie średnio pewnych i przeanalizowanych.
Bez spiny ziomuś. Nie mam bólu dupska, bo sam wygrywam, jednak zachowuje pewne proporcje, aby przy złej passie nie stać się bankrutem.
Tobie gratulacje za odrobienie strat i wygrane, ale nie obraź się, ale według mnie miałeś więcej przy nich szczęścia niż rozumu. Masz teraz dobrą okazję, aby to zmienić, bo jesteś na czysto, a pazera za większymi pieniędzmi niż pozwala na to budżet nie może wygrać...
To także pobieram, szukam coś jeszcze z NBA do dubelka.piękny kurs na win Spurs 1.86 w całorocznym
hmmm Memphis Boston to takie 50-50 wydaje się, ale nie wiem jak z abencjami w drużynachTo także pobieram, szukam coś jeszcze z NBA do dubelka.
Moze Memphis ?