>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
na jakiej podstawie polecacie to WILD ? Szukam naprawdę dobrego typu na noc...
1.Przeczytaj analizę Dutry w dziale
2. Spójrz na tabelę(szczególnie u siebie)
3. Bierz kredyt i graj do 60&#39;, albo chwilówkę i handicapy

Dzikusy to rewelacja ligi. Praktycznie nie tracą bramek, a spokojnie odprawiają największych kozaków z pokaźnym bagażem. Drużyna bardziej opierająca się na Team Spirit niż na gwiazdach. Z drugiej strony obraz nędzy i rozpaczy z Colorado. Akurat z nazwą trafili, bo są obecnie z formą w podobnym kanionie + brak pierwszego bramkarza

G 370

golkiper

Użytkownik
nie no TTTM bez przesady, nie jestem takim z całym szacunkiem, łbem, żeby grać za pożyczone pieniądze, mam mózg. Natomiast tabela tabelą, na hokeju się nie znam i nawet nie widzę krążka jak grają a wzrok mam dobry, więc suche wyniki to słaba analiza. Dzięki za typ, kurs z -1 po 2@ wygląda spoko. Analizę Dutry już czytam

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
ogladasz mecz czy tylko tak piszesz? Atalanta dochodzi do bramki i pozniej nic, rozne, wybicia, itd, Empoli autobus i broni wyniku a Atalanta nie ma ani pomyslu ani umiejetnosci zeby cos wlozyc, 1-1 max ale watpie
Widziałem sytuacje, po których musiał interweniować Skorupski, a Empoli poza zdobytym golem specjalnie nie uczestniczył w sytuacjach ofensywnych na bramkę rywala..

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Mechelen powyżej 1.5 ⛔
Charleroi powyżej 1.5 ⛔
Dortmund powyżej 3.5 ⛔

No to się popisali chłopcy w Belgii. Jakby nie gol Mechelen który złapałem po @2.37 byłoby cienko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom