lamora365
Użytkownik
Jesteś pewien?Avtomoblisit @1,41 siatka ruska POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
Jesteś pewien?Avtomoblisit @1,41 siatka ruska POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
3 min 0-1szykować kasę na Puchar Rumunii
wczoraj pomimo jakiś tam wpadek duży plus...
i dzisiaj mam to zamiar powtórzyć
Afumati - Poli Timisoara
Poli win kurs 2.05 bet365
póki co lekko....czekam na live !
zaklepane minutę przed końcemBusan - Anyang over 177,5 @ 1,83 Bet365
przez takie wpisy mam jeszcze większego doła
Jakoś po grze tych ruskie nie widać żeby to był pewny typ
Nie twierdzę tak, tylko napisałeś wielkimi jak ch literami, że polecaszPowiedz mi w którym momencie napisałem, że to peffka?
Perek coś się stało? Świetnie typujesz i podążam za Twoimi, Zuchmana i banany wpisami, wczoraj nawet na nich trochę odrobiłem ???? Nie łam się. Odkujemy się. Ja wczoraj w ciągu 12h przejebałem 2650 na rzutach rożnych (na szczęście swojej wpłaty miałem tam tylko 250, reszta wygrane) nie wiadomo po co to grając. A nadal wierzę i powolutku grosz do grosza odrabiam. Będzie dobrze, zwłaszcza z tak dobrymi typami jak Twojeprzez takie wpisy mam jeszcze większego doła
A nie:grin:, tak tylko się martwięA czy mecz już się zakończył?
nie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/Perek coś się stało? Świetnie typujesz i podążam za Twoimi, Zuchmana i banany wpisami, wczoraj nawet na nich trochę odrobiłem Nie łam się. Odkujemy się. Ja wczoraj w ciągu 12h przejebałem 2650 na rzutach rożnych (na szczęście swojej wpłaty miałem tam tylko 250, reszta wygrane) nie wiadomo po co to grając. A nadal wierzę i powolutku grosz do grosza odrabiam. Będzie dobrze, zwłaszcza z tak dobrymi typami jak Twoje
Jak tak zrobiłem bo stwierdziłem że nie ma sensu siedzieć i zarabiać na kredyty, powoli zaczynam odczuwać finansowe zalety życia za granicąnie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
i tak duży plus, że uwolniłem się już od debilnych chwilówek
w ogóle się zastanawiam czy z Polski nie wyjechac, bo z polską pensją to będę to jeszcze 2-3 lata spłacał a na zachodzie w rok się uwinę
ja już to zrobiłem i jestem zadowolony... a i we funtach się jakoś lepiej granie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
w ogóle się zastanawiam czy z Polski nie wyjechac, bo z polską pensją to będę to jeszcze 2-3 lata spłacał a na zachodzie w rok się uwinę
też się mocno zastanawiam, bo jak widzę ile się trzeba w PL za pracą nachodzić i jakie stawki płacą to, będe 2/3 oddawał na ratyJak tak zrobiłem bo stwierdziłem że nie ma sensu siedzieć i zarabiać na kredyty, powoli zaczynam odczuwać finansowe zalety życia za granicą
Akurat ja dzisiaj idę się przejść po agencjach pracynie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
znam i ja ten temat niestety :/u mnie niestety wyszła sodówka, byłem na finansowym szczycie i mi odwaliło...