>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Afumati - Poli Timisoara
coś czuje że bedzie duzo bramek.... otwarty szpil ????
over 3.5 gola ale na bet365 nie ma :/
poczekam na over 2.5 jak podskoczy do 1.9 przynajmniej....

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
przez takie wpisy mam jeszcze większego doła
Perek coś się stało? Świetnie typujesz i podążam za Twoimi, Zuchmana i banany wpisami, wczoraj nawet na nich trochę odrobiłem ???? Nie łam się. Odkujemy się. Ja wczoraj w ciągu 12h przejebałem 2650 na rzutach rożnych (na szczęście swojej wpłaty miałem tam tylko 250, reszta wygrane) nie wiadomo po co to grając. A nadal wierzę i powolutku grosz do grosza odrabiam. Będzie dobrze, zwłaszcza z tak dobrymi typami jak Twoje ;)

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Perek coś się stało? Świetnie typujesz i podążam za Twoimi, Zuchmana i banany wpisami, wczoraj nawet na nich trochę odrobiłem Nie łam się. Odkujemy się. Ja wczoraj w ciągu 12h przejebałem 2650 na rzutach rożnych (na szczęście swojej wpłaty miałem tam tylko 250, reszta wygrane) nie wiadomo po co to grając. A nadal wierzę i powolutku grosz do grosza odrabiam. Będzie dobrze, zwłaszcza z tak dobrymi typami jak Twoje
nie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
i tak duży plus, że uwolniłem się już od debilnych chwilówek
w ogóle się zastanawiam czy z Polski nie wyjechac, bo z polską pensją to będę to jeszcze 2-3 lata spłacał a na zachodzie w rok się uwinę

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
nie chce zanudzać swoimi sprawami, ale nową pracę zaczynam od stycznia a raty trzeba płacić kredytu :/
w ogóle się zastanawiam czy z Polski nie wyjechac, bo z polską pensją to będę to jeszcze 2-3 lata spłacał a na zachodzie w rok się uwinę
Jak tak zrobiłem bo stwierdziłem że nie ma sensu siedzieć i zarabiać na kredyty, powoli zaczynam odczuwać finansowe zalety życia za granicą

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
ja już to zrobiłem i jestem zadowolony... a i we funtach się jakoś lepiej gra :p

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Jak tak zrobiłem bo stwierdziłem że nie ma sensu siedzieć i zarabiać na kredyty, powoli zaczynam odczuwać finansowe zalety życia za granicą
też się mocno zastanawiam, bo jak widzę ile się trzeba w PL za pracą nachodzić i jakie stawki płacą to, będe 2/3 oddawał na raty

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość

Akurat ja dzisiaj idę się przejść po agencjach pracy

Sezonówki się kończą i trzeba poszukać czegoś na dłużej, bo takich Avellino jak wczoraj jeszcze trochę się przydarzy:]

Powodzenia w dojeniu buków

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom