>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Więc nie tylko ja mam syndrom powiększania stawek kiedy akurat wchodzi?
Mózg jest zawodny kiedy w grę wchodzą pieniądze

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Nie jesteście sami, to samo dwa razy na koncie po ponad 50K i sie rozeszło, przez własną głupotę
wow... ????
ja mam rodzinę wiec nie mogę sobie aż tak pozwolić...
ja zaś gram tak że ustawiam sobie cel... wpłacam powiedzmy 200-300f
i mam za cel ugrać 1400f jak ugram obowiązkowo wypłacam 1000f i zostaje 400f i od nowa do celu.... itd

U 0

Gość
u mnie teraz taka sytuacja, że w czwartek mam ratę 450 zł i hajsu brak :/
Do czwartku kupa czasu. Dwa dni średniego zachowawczego betu, dasz radę.

Dzisiaj znowu nhl powinno dać zarobić

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
łamak to będzie w Rumuni w Pucharze :/
a tak fajnie szło....
czerwien dla Poli i teraz przegrają to pewnie.... dobrze że chociaż over 2.5 pograny...
kurs na Amfumati teraz jest 5.00 bet365 a dnb 3.50
co z tego wybrać ?:&gt;

U 0

Gość
wow... ????
ja mam rodzinę wiec nie mogę sobie aż tak pozwolić...
ja zaś gram tak że ustawiam sobie cel... wpłacam powiedzmy 200-300f
i mam za cel ugrać 1400f jak ugram obowiązkowo wypłacam 1000f i zostaje 400f i od nowa do celu.... itd
Kiedyś w głupich czasach studenckich, na pożegnanie ze stancją musiałem oddać 1200pln, a właściciel z tych nerwowych i nawet wynajął jakichś killerów, ściągaczy długów ????

Edit:
Właśnie Avtomobilist wtapia po 1.4.
Dostałem 50pln lojalki od Całorocznego i zrobiłem z tego 1300pln w tydzień.
Dzień przed ostatnim terminem spłaty. Bywa:zoltakartka:

H 902

hank

Użytkownik
takie miałem jazdy, że sobie trzymałem luźno 30 000 zł w szafie w pokoju na wydatki

w Azerbejżanie możliwy łamak

już robili:

http://www.flashscore.pl/mecz/fic9Ik1J/#szczegoly-meczu
tych wzlotów i upadków miałem już 3, i to były pieniądze dużo większe niz 30k(zarówno jeśli chodzi o wygrane jak i długi). Jeśli chcesz kiedyś przestać tak falować ,to takie bety jak są tutaj podawane to gra się tylko rekreacyjnie. Zarabia się grając bardzo ostro bety które są niezatapialne (sorry, ale overy w Moroku się nie łapią), albo coś co w dłuższej perspektywie da zysk. Ja gram co kolejkę w Ekstraklasie za 1k over 1,5 gola w każdym meczu i również za 1k brak czerwonej kartki. Zobaczcie sobie jakie z tego jest ako, i ile takich kolejek juz było.

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
tych wzlotów i upadków miałem już 3, i to były pieniądze dużo większe niz 30k(zarówno jeśli chodzi o wygrane jak i długi). Jeśli chcesz kiedyś przestać tak falować ,to takie bety jak są tutaj podawane to gra się tylko rekreacyjnie. Zarabia się grając bardzo ostro bety które są niezatapialne (sorry, ale overy w Moroku się nie łapią), albo coś co w dłuższej perspektywie da zysk. Ja gram co kolejkę w Ekstraklasie za 1k over 1,5 gola w każdym meczu i również za 1k brak czerwonej kartki. Zobaczcie sobie jakie z tego jest ako, i ile takich kolejek juz było.
przecież nie mówię by łamaki walić grubymi stawkami

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
ma ktoś stronkę z składami na Puchar ZEA ??
tam czesto idzie ładnie powrzucać bety...
interesuje mnie mecz Al-Jaziry z Hattą bardzo ważne do meczu 20 min !!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom