>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
jak chcesz wygrać z 3stów 7k, grając bety gdzie są potrzebne 4 bramki to faktycznie jest potrzebne szczęście.
ja wczoraj wysłałem 5 dubli z NBA, czyli 10 typów, trafiłem 5 typów i żadnego dubla. Szczęściarz ze mnie prawda, ślepy by trafił chociaż jednego. Już nie wspominam, że 3 z nich były przegrane o 2 punkty, czyli jeden kosz. Ale od czasu kiedy zrozumiałem, że tego typu typy dają tylko dobrą zabawę, a nie prawdziwy zysk, to jestem dużo szczęśliwszy. Wypróbuj mój sposób, wybierz overovą ligę (ja gram Ekstraklasę), idz co kolejkę i wyślij wszystkie mecze over 1,5, zobaczysz że za pół roku powiesz mi że miałem rację. Dla testu, spróbuj chociaż za 100zl, tylko się nie poddawaj jak 2 kolejki nie wpadnie.
chyba sprawdzę....
najpierw zobacze jakie ako wyjdzie z tego...

H 902

hank

Użytkownik
Perek nie mogę Ci odpisać, bo masz chyba pełną skrzynkę.
banana1987r, na Ekstraklasie na początku wychodzio ako pod 8, teraz się zreflektowali bo ładują masę goli, ale spokojnie 5-6 wyjdzie, zależy od kolejki.
Brak czerwonej to też dobry pomysł, np. w Anglii.

B 32

bewn

Użytkownik
jak chcesz wygrać z 3stów 7k, grając bety gdzie są potrzebne 4 bramki to faktycznie jest potrzebne szczęście.
ja wczoraj wysłałem 5 dubli z NBA, czyli 10 typów, trafiłem 5 typów i żadnego dubla. Szczęściarz ze mnie prawda, ślepy by trafił chociaż jednego. Już nie wspominam, że 3 z nich były przegrane o 2 punkty, czyli jeden kosz. Ale od czasu kiedy zrozumiałem, że tego typu typy dają tylko dobrą zabawę, a nie prawdziwy zysk, to jestem dużo szczęśliwszy. Wypróbuj mój sposób, wybierz overovą ligę (ja gram Ekstraklasę), idz co kolejkę i wyślij wszystkie mecze over 1,5, zobaczysz że za pół roku powiesz mi że miałem rację. Dla testu, spróbuj chociaż za 100zl, tylko się nie poddawaj jak 2 kolejki nie wpadnie.
ale na 16 kolejek kartoflisk ile było ov1.5 w każdym meczu? 3?

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Perek nie mogę Ci odpisać, bo masz chyba pełną skrzynkę.

banana1987r, na Ekstraklasie na początku wychodzio ako pod 8, teraz się zreflektowali bo ładują masę goli, ale spokojnie 5-6 wyjdzie, zależy od kolejki.
Ile spotkań puszczasz na taką taśmę?
Kilka czy tylko jeden dzień?

Ja od jakiegoś czasu boję się grać więcej niż3 typy, najlepiej z różnych dyscyplin.
Hokej to jest powolny, ale bezpieczny zysk

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
jak widzę w PL te oferty pracy za 1600 netto to aż płakać się chce
Ja zarabiałem jako operator CNC 3200 żona kierowniczka w Biedronce swoje też zarobiła a i tak wyjechaliśmy....
I nie żałujemy ani troszkę....
ja w PL zniszczyłem sobie porządnie plecy w pracy a żona nie raz płakała bo była niszczona psychicznie... nawet nie przez pracodawców tylko przez klientele... tutaj całkiem inne życie całkiem inaczej sie pracuje....
,,powoli nie śpiesz się...&quot; ,,wszystko w porządku?&quot;
u nas w PL mieli Cie za gówienko...tyle

H 902

hank

Użytkownik
ale na 16 kolejek kartoflisk ile było ov1.5 w każdym meczu? 3?
4 do tej pory, na ako co najmniejszym 5,8, a łapałem i 7,3, przy wydanych 19tysiącach miałem zwrotu prawie 26 k, na kartkach podobnie, czyli mam łacznie 14 k od września na Ekstraklase na plus, a to przecież nie jest cała moja gra.

H 902

hank

Użytkownik
Ile spotkań puszczasz na taką taśmę?
Kilka czy tylko jeden dzień?

Ja od jakiegoś czasu boję się grać więcej niż3 typy, najlepiej z różnych dyscyplin.
Hokej to jest powolny, ale bezpieczny zysk
cała kolejkę Ekstraklasy, bez żadnej analizy, wszystkie mecz jak leci na over 1,5 gola i 2 kupon na brak czerwonej również w każdym meczu.

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Ale tu jesteś u siebie. A tak to na równi albo nawet gorzej niż ciapaty jesteś traktowany
szczerze to ja nie spotkałem się z jakims gorszym traktowaniem....
niekiedy może i widzisz że ktoś ma do Ciebie coś...ale Ci tego nie powie bo możesz go zawsze pozwać o rasizm...
druga sprawa nas polaków to cenią tutaj w pracy.... bo jesteśmy pracowici... i jak już sie załapiesz do jakieś normalnej nie sezonowej pracy to najpierw zwolnią ciapatego, anglika a potem Ciebie jak już bedą musieli... ja w jednej firmie utrzymałem się a 3 Anglików wyrzucili...
po trzecie.... w PL jak jeszcze nie było kolorowo tzn tylko ja pracowałem to żeby dostać zasiłek na dzieciaka trza bbyło wypisać chyba z 15 stron i mogli przyznać jedynie jakies 73zł miesiecznie &lt;smiech&gt;
Tu w Anglii jestes w obcym kraju a my jako rodzina jak tylko Oliwia tu przyleciała do nas to Council wypłacił po wypełnieniu 2 stron koło 2000tyś funtów i oczywiscie benefity przyznał bez problemów....
Mniej się płaci tu podatków...nawet na tych głupich zakładach to widać pójdziesz do stsa to z samej stawki biorą 12% chyba a potem z wygranej ponad 1200 chyba znowu biorą chyba 12-albo 20% nie pamietam
tutaj idziesz do buka bez podatków stawka wygrasz to wszystko jest Twoje
Ja nie mówie ze w PL mają nam dać...ale niech nie zabierają a będzie dobrze....
EDIT:
jeden minus... drogie polskie piwo ! ;p
taki żarcik ;)
&lt;/smiech&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom