Już raz nas Al Jazira z Hattą wy****ly ????ma ktoś stronkę z składami na Puchar ZEA ??
tam czesto idzie ładnie powrzucać bety...
interesuje mnie mecz Al-Jaziry z Hattą bardzo ważne do meczu 20 min !!!
Już raz nas Al Jazira z Hattą wy****ly ????ma ktoś stronkę z składami na Puchar ZEA ??
tam czesto idzie ładnie powrzucać bety...
interesuje mnie mecz Al-Jaziry z Hattą bardzo ważne do meczu 20 min !!!
coś mi się właśnie podejrzanie skojarzyło.Już raz nas Al Jazira z Hattą wy****ly ????
moim zdaniem nie ma siły na buków.... tylko szczescietych wzlotów i upadków miałem już 3, i to były pieniądze dużo większe niz 30k(zarówno jeśli chodzi o wygrane jak i długi). Jeśli chcesz kiedyś przestać tak falować ,to takie bety jak są tutaj podawane to gra się tylko rekreacyjnie. Zarabia się grając bardzo ostro bety które są niezatapialne (sorry, ale overy w Moroku się nie łapią), albo coś co w dłuższej perspektywie da zysk. Ja gram co kolejkę w Ekstraklasie za 1k over 1,5 gola w każdym meczu i również za 1k brak czerwonej kartki. Zobaczcie sobie jakie z tego jest ako, i ile takich kolejek juz było.
tak jest...ale to była liga i przypadek...ciśli i ciśli i nic nie wyciśli....Już raz nas Al Jazira z Hattą wy****ly ????
Rozlicz siatkówkęAkita 2:0 w 3 secie
Gram tak samo,od 100e do 1200e i wyplata 1000e na konto.wow... ????
ja mam rodzinę wiec nie mogę sobie aż tak pozwolić...
ja zaś gram tak że ustawiam sobie cel... wpłacam powiedzmy 200-300f
i mam za cel ugrać 1400f jak ugram obowiązkowo wypłacam 1000f i zostaje 400f i od nowa do celu.... itd
Co tam się dzieje ? :grin: Już 2.62 , ale over 2 w azjanie jeszcze nie wskoczył. Wtedy fajny Dubelek over 2.5 w Gabali + u Rumunów over 2.biorę over 2.5 gola
2.10 bet365
fajnie że wchodzi ale POLECANEJ siatki od ruskich już nie rozliczasz ?Akita 2:0 w 3 secie
Jeśli chodzi o Anglię, to sezonowe nabory się skończyły, ale cały czas można coś znaleźć jeśli posługujesz się komunikatywnym angielskim. wtedy nie ma problemua nie macie chłopaki jakieś pracy na obczyźnie? można dojechać?
jak chcesz wygrać z 3stów 7k, grając bety gdzie są potrzebne 4 bramki to faktycznie jest potrzebne szczęście.moim zdaniem nie ma siły na buków.... tylko szczescie
ja przed wyjazdem do Anglii pozbywałem sie PLN-ów
zamieniałem na funty.... sprzedałem co miałem nie potrzebne i nikt nie chciał dostałem 300zł w Lombardzie i nie mialem czasu aby przetransferować to na Funty i poszedłem do sts-a
postawiłem przed wylotem LM... którą oglądałem już u kolegi w Anglii
3 albo 4 mecze to były
wygrałem 6700zł
pamietam nawet 1 mecz bo był bardzo trudny
Porto - Bayern dałem Porto i over 2.5 albo 3.5 gola nie pamietam...siadło a Lewy strzelił w poprzeczkę
Wpierd.... w TB 10-15 ???? POLECAM!!!!!!!!!!!I jak wszedł ten Avtomobilsit? Nigdzie nje widzę tego meczu a ciekawy jestem XD
nie wiem gdzie stacjonujesz...ale bez jezyka czy w pl agencjach tez sie znajdzie...Jeśli chodzi o Anglię, to sezonowe nabory się skończyły, ale cały czas można coś znaleźć jeśli posługujesz się komunikatywnym angielskim. wtedy nie ma problemu
Dzika północ, pozdrawiam z Leeds ????nie wiem gdzie stacjonujesz...ale bez jezyka czy w pl agencjach tez sie znajdzie...
tylko teraz to juz po nowym roku chcą