I to rozumiem, 3 minuty po postawieniuNo i się znullowałem na tych rożnych. Bieda placki. Nie ma co kiedykolwiek jeszcze na to grać. 150 wpłacone, trzeba na spokojnie grosz po groszu odrabiać.
Stuttgart - Hannover over 0.5 do przerwy @1.44 lekko za 50.
Patrzyłem, Reims strasznie niemrawe na wyjazdach. Chociaż Alcuni (http://www.betshoot.com) którego cenię za typy daje tam wygraną gości. Można spróbować jakieś DNB wg mnie. Kurs prawie 2,0Ktoś Orleans - Reims analizował? Gospodarze na ostatnim miejscu w tabeli, goście na 4, a kurs na nich @3.3
Nawet nie wiiem czy out. Indiana w koncu zatrybi,mam nadzieje,ze ten ostatni powròt i wygrana z Portland da im kopa.kemba out na pewno? Bo jak zagra to ja nie widzę Indiany. Strasznie nieprzewidywalny i chaotyczny zespół.
Można zawsze początek obejrzeć i zobaczyć jak sobie radzą, transmisja jest.Patrzyłem, Reims strasznie niemrawe na wyjazdach. Chociaż Alcuni (http://www.betshoot.com) którego cenię za typy daje tam wygraną gości. Można spróbować jakieś DNB wg mnie. Kurs prawie 2,0
sory za szczerosc, ale jak tak bedziesz gral to nie wroze ci dlugiej przygody... na twoim miejscu nie podpalal bym sie po wygranej, poczekal jezeli nie padna bramki a beda sytuacje to kolo 60' pogral over 2.5 kurs jest obecnie zaniżony nie wspominajac juz o valueJedziemy dalej. Jest mecz otwarty, czuję gole. Stuttgart - Hannover powyżej 4.5 @3.25 x 50
Miami ma dzisiaj szanse na zwycięstwo i to nawet spore. WAS nie ma ławki, są łatwi do rozczytania, uda się ograniczyć Walla, Beala i Morrisa który i tak jest w fatalnej dyspozycji i powinni wygrać, jednak mówienie o dobrej formie Czarodziejów za dobrze o autorze nie świadczy.
Ogladałem ten mecz i tam było 50/50. jak PG gra jak top10 ligi to mecz z porządną drużyną wyrównany, jak cegli albo go nie ma w s5 to jest muł. Nie stawiam ale obejrzę z ciekawości ten mecz.Nawet nie wiiem czy out. Indiana w koncu zatrybi,mam nadzieje,ze ten ostatni powròt i wygrana z Portland da im kopa.
Historia ostatnimi latami strasznie underowaVillarreal - Atleti gracie coś z tego?
Nie masz za co przepraszać, to bardzo dobre spostrzeżenie ???? Wycofałem się z zakładu, lepiej wyjść na zero niż na minus. Leci rep za postawienie mnie do pionu ???? :grin:sory za szczerosc, ale jak tak bedziesz gral to nie wroze ci dlugiej przygody... na twoim miejscu nie podpalal bym sie po wygranej, poczekal jezeli nie padna bramki a beda sytuacje to kolo 60' pogral over 2.5 kurs jest obecnie zaniżony nie wspominajac juz o value
Ale po takim kursie wg mnie nie warto grać.Historia ostatnimi latami strasznie underowa
samych wygranych życzęNie masz za co przepraszać, to bardzo dobre spostrzeżenie ???? Wycofałem się z zakładu, lepiej wyjść na zero niż na minus. Leci rep za postawienie mnie do pionu ???? :grin: