>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Ogladałem ten mecz i tam było 50/50. jak PG gra jak top10 ligi to mecz z porządną drużyną wyrównany, jak cegli albo go nie ma w s5 to jest muł. Nie stawiam ale obejrzę z ciekawości ten mecz.
Ale gdzie Portland a gdzie Bobki? Indiana potencjałem to jest zespół nawet na finał konferencji, oczywiście jak wcześniej nie wpadnie na Cavs, a Bobki lecą w 1 rundzie. PG to co najmniej top 5 tej ligi, a jeśli Kemba dziś będzie aut, a buki dają pod 2 to ktoś tam upadł na głowę.
Bardzo dziwny skład Atletico, myślę że mogą wtopić.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Moim zdaniem Hornets słusznie są faworytem dzisiaj, za Pacers przemawia dobra forma George&#39;a i własna hala, z Portland wyrwali zwycięstwo, ale po 1 Young miał dzień konia zza łuku, a po drugie tym razem to Hornets będą mieli przewagę pod koszem, bo mają kim tam grać w przeciwieństwie do Portland. Backcourt zresztą też lepszy u gości.
up: Potencjał to Pacers mieli w obronie za Vogela, teraz to zarżnęli i sami nie wiedzą co chcą grać

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Winterthur - Zurich
Gospodarze z czerwienią, H2H zdecydowanie dla gości. Druga połowa należy do Zurichu.
Zurich -1 @2.05 B365
Fiora - Sassuolo
za drobne powyżej 3.5 @2.50

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Ale gdzie Portland a gdzie Bobki? Indiana potencjałem to jest zespół nawet na finał konferencji, oczywiście jak wcześniej nie wpadnie na Cavs, a Bobki lecą w 1 rundzie. PG to co najmniej top 5 tej ligi, a jeśli Kemba dziś będzie aut, a buki dają pod 2 to ktoś tam upadł na głowę.

Bardzo dziwny skład Atletico, myślę że mogą wtopić.
No Bobki są lepsze, więc patrząc przez pryzmat siły drużyny na obecna chwilę to bardziej przemawia za tym że Indiana przegra.

Potencjał Indiana ma, nie można temu zaprzeczyć. Tylko że jak tylko PG schodzi na ławkę to grają kupe. Ta drużyna na obecną chwilę to leci z Po z Cavs, Toronto, Bostonem a i Bulls bym na straconej pozycji nie stawiał. Podkreslam - na OBECNĄ chwilę. Do końca sezonu daleko.

PG asekuracyjnie dałem jako top 10, uwielbiam tego gracza i w formie jest top 5 moim zdaniem.

Jak Kemba zagra to Bobki są faworytem, jak nie zagra to lekko stawiałbym na Indiane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom