>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
No i się znullowałem na tych rożnych. Bieda placki. Nie ma co kiedykolwiek jeszcze na to grać. 150 wpłacone, trzeba na spokojnie grosz po groszu odrabiać.
Stuttgart - Hannover over 0.5 do przerwy @1.44 lekko za 50.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
No i się znullowałem na tych rożnych. Bieda placki. Nie ma co kiedykolwiek jeszcze na to grać. 150 wpłacone, trzeba na spokojnie grosz po groszu odrabiać.

Stuttgart - Hannover over 0.5 do przerwy @1.44 lekko za 50.
I to rozumiem, 3 minuty po postawieniu ✅✅✅

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
kemba out na pewno? Bo jak zagra to ja nie widzę Indiany. Strasznie nieprzewidywalny i chaotyczny zespół.
Nawet nie wiiem czy out. Indiana w koncu zatrybi,mam nadzieje,ze ten ostatni powròt i wygrana z Portland da im kopa.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Jedziemy dalej. Jest mecz otwarty, czuję gole. Stuttgart - Hannover powyżej 4.5 @3.25 x 50
sory za szczerosc, ale jak tak bedziesz gral to nie wroze ci dlugiej przygody... na twoim miejscu nie podpalal bym sie po wygranej, poczekal jezeli nie padna bramki a beda sytuacje to kolo 60&#39; pogral over 2.5 kurs jest obecnie zaniżony nie wspominajac juz o value

Otrzymane punkty reputacji: +6
wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Nawet nie wiiem czy out. Indiana w koncu zatrybi,mam nadzieje,ze ten ostatni powròt i wygrana z Portland da im kopa.
Ogladałem ten mecz i tam było 50/50. jak PG gra jak top10 ligi to mecz z porządną drużyną wyrównany, jak cegli albo go nie ma w s5 to jest muł. Nie stawiam ale obejrzę z ciekawości ten mecz.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
sory za szczerosc, ale jak tak bedziesz gral to nie wroze ci dlugiej przygody... na twoim miejscu nie podpalal bym sie po wygranej, poczekal jezeli nie padna bramki a beda sytuacje to kolo 60&#39; pogral over 2.5 kurs jest obecnie zaniżony nie wspominajac juz o value
Nie masz za co przepraszać, to bardzo dobre spostrzeżenie ???? Wycofałem się z zakładu, lepiej wyjść na zero niż na minus. Leci rep za postawienie mnie do pionu ???? :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom