>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Też patrzyłem na overy w Hiszpanii. Ale H2H zabija mnie. Tam over 1,5 nie padło od bodajze siedmiu spotkań ;p
No ale przełamanie kiedyś przecież nastąpi ????

L 136

lubinek95

Użytkownik
Stuttgart-H96
Roma-Milan
Villa-Atletico

jakieś propozyszyn ?
Ja grubo pogrywam po 2.15 Milan z remisem, ponieważ wszystkie kursy 1.6-1.65 weszły w ten week we włoszech + dzisiaj to samo Fiorentina robi i zostaje ten mecz, a że ten kurs najczęściej śmierdzi co często można zaobserwować, jak się przy siedzi od paru rund ???? Także tutaj duże value w tym typie + Szczęsny nie oszukujmy się babola wpuścić lubi ;p

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ja grubo pogrywam po 2.15 Milan z remisem, ponieważ wszystkie kursy 1.6-1.65 weszły w ten week we włoszech + dzisiaj to samo Fiorentina robi i zostaje ten mecz, a że ten kurs najczęściej śmierdzi co często można zaobserwować, jak się przy siedzi od paru rund ???? Także tutaj duże value w tym typie + Szczęsny nie oszukujmy się babola wpuścić lubi ;p
Kiedy ostatni raz Szczęsny wpuścił babola?

julek 421

julek

Użytkownik
Atlanta?

H 902

hank

Użytkownik
Szok, jak można pisać takie głupoty. Milan dziś bez środka pomocy, może i uda im się ugrać jakiś szczęśliwy remis, ale na pewno nie dlatego, że kurs na Romę wynosi akurat 1,6. W ten remis jednak bardzo wątpię.

Ja również gram Indianę w nocy, oraz over Whitesidea, jak nie wyłapie fauli to spokojnie rzuci przy Gortacie. I Portland na dodatnim handi wygląda dobrze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom