lajtowo To francuzki za wygrana kurs 1.75 bet365Holenderki caloroczny - 5.5 kurs 1.75 stawka 200 caloroczny
Zulte Waregem - Rezerwa - KV Oostende - Rezerwa
Over 0.5 do przerwy
@1.5
bet365
pisałem o tym wczeniej, ale h2h jednak odstrasza niecow Hiszpanii dobre kursy na over-y
Willem -5 za @2,05pobrana -5 po tym samym kursie
Ja grubo pogrywam po 2.15 Milan z remisem, ponieważ wszystkie kursy 1.6-1.65 weszły w ten week we włoszech + dzisiaj to samo Fiorentina robi i zostaje ten mecz, a że ten kurs najczęściej śmierdzi co często można zaobserwować, jak się przy siedzi od paru rund ???? Także tutaj duże value w tym typie + Szczęsny nie oszukujmy się babola wpuścić lubi ;pStuttgart-H96
Roma-Milan
Villa-Atletico
jakieś propozyszyn ?
Kiedy ostatni raz Szczęsny wpuścił babola?Ja grubo pogrywam po 2.15 Milan z remisem, ponieważ wszystkie kursy 1.6-1.65 weszły w ten week we włoszech + dzisiaj to samo Fiorentina robi i zostaje ten mecz, a że ten kurs najczęściej śmierdzi co często można zaobserwować, jak się przy siedzi od paru rund ???? Także tutaj duże value w tym typie + Szczęsny nie oszukujmy się babola wpuścić lubi ;p
Ja rowniez.zmykam do pracy na noc z NBA gram Indiane
Atlanta?Ja grubo pogrywam po 2.15 Milan z remisem, ponieważ wszystkie kursy 1.6-1.65 weszły w ten week we włoszech + dzisiaj to samo Fiorentina robi i zostaje ten mecz, a że ten kurs najczęściej śmierdzi co często można zaobserwować, jak się przy siedzi od paru rund ???? Także tutaj duże value w tym typie + Szczęsny nie oszukujmy się babola wpuścić lubi ;p
moim zdaniem hornets to wygrazmykam do pracy na noc z NBA gram Indiane
kemba out na pewno? Bo jak zagra to ja nie widzę Indiany. Strasznie nieprzewidywalny i chaotyczny zespół.Ja rowniez.
Szok, jak można pisać takie głupoty. Milan dziś bez środka pomocy, może i uda im się ugrać jakiś szczęśliwy remis, ale na pewno nie dlatego, że kurs na Romę wynosi akurat 1,6. W ten remis jednak bardzo wątpię.Ja grubo pogrywam po 2.15 Milan z remisem, ponieważ wszystkie kursy 1.6-1.65 weszły w ten week we włoszech + dzisiaj to samo Fiorentina robi i zostaje ten mecz, a że ten kurs najczęściej śmierdzi co często można zaobserwować, jak się przy siedzi od paru rund ???? Także tutaj duże value w tym typie + Szczęsny nie oszukujmy się babola wpuścić lubi ;p