randomizerr
Użytkownik
Albo kontra na nastepny gol Arka @4,33,hm.ja bym zamykał, bo Arka może strzelić jeszcze
Albo kontra na nastepny gol Arka @4,33,hm.ja bym zamykał, bo Arka może strzelić jeszcze
TerleckiWie ktoś kto to komentuje na eurosporcie? Bo jestem ciekaw kto to jest ten drugi, bo hasła ma lepsze niż Gianni...
Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem Marciniaka, ale tu go będę bronił. Wślizg wslizgiem owszem. Ale piłka jest ewidentnie ZAGRANA przez obrońcę w kierunku bramkarza. Dla mnie prawidłowa decyzja.Marciniak ładnie skręcił Arkę, przecież to był wślizg a nie podanie do bramkarza
skandal, zwyczajny wślizg a nie podanieCo powiedzie na ten wolny dla Jagi, jak dla mnie skandaliczna decyzja.
nie wiem ale pod koniec transmisji zawsze mówią jak dziekuja za wspolny czas ...Wie ktoś kto to komentuje na eurosporcie? Bo jestem ciekaw kto to jest ten drugi, bo hasła ma lepsze niż Gianni...
ja zagrałem over 5.5 jeszcze @2.65 bet365Albo kontra na nastepny gol Arka @4,33,hm.
2:4 '88Kijów - Szachtar 2:2, chcę podać typ na win Szachtar, pada bramka na 2:3. Dobra czekam, znowu chcę podać typ na Szachtar wygra w Pinku, pada czerwona dla Kijowa.
Powyżej 6 1,925 Pinnacle
Szachtar następny gol 1,72 Bet365
2:3 '63 minuta
Nie ma to jak w 1 meczu strzelić 2 samobóje Kchacheridi.2:4 '88
ja zagrałem over 5.5 jeszcze @2.65 bet365
Jaga win @4 za drobne.
Aj mało brakło a miałbym czego żałowaćPrzed meczem Arki miałem grać "obie strzelą w 1 i 2 połowie" po kursie prawie 20, nie zdążyłem i pewnie będę żałował.
W takim razie próbuję lekko teraz
Obie strzelą w drugiej połowie @6