>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
To są kwalifikacje na majora.. tutaj każdy gra najlepiej jak umie, nawet jakieś ruski z Dignitas ugrały 11 rund, a Renegades jest o 2 poziomy wyżej o tych rusków co najmniej. Życzę powodzenia i wygranej ale jeżeli będzie Cobble to ja chyba lekko w Rene zagram, najlepsza ich mapa w końcu.
No skoro kazdy gra najlepiej jak umie to chyba nip też, nie? ???? Czy ich to nie obowiązuje? A skoro tak, to dalej wychodzi różnica poziomów. Rozumiem, że był cały dzień niespodzianek, ale tutaj jej nie będzie, tak mi się wydaje. Powodzenia również ????

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
No skoro kazdy gra najlepiej jak umie to chyba nip też, nie? ???? Czy ich to nie obowiązuje? A skoro tak, to dalej wychodzi różnica poziomów. Rozumiem, że był cały dzień niespodzianek, ale tutaj jej nie będzie, tak mi się wydaje. Powodzenia również ????
Jakich niespodzianek?
Dignitas bierze mecz, 11 rund rusków dlatego że to jest bo1 i wystarczy Ci jedna pistolka i już masz +3 rundy i jeszcze jak zaczynasz w ct to +kolejne 5 co najmniej
nV przegrywa i jak dla mnie to nie jest niespodzianka bo teamy na tym samym poziomie, gdzie na dodatek nV przez ostatni okres czasu gra mega biedę i wystarczy im kilka rund przegranych aby atmosfera w teamie była znów do dupy
Faze C9 oba teamy na tym samym poziomie, kursy wyrównane i handi poszłoby w obie strony

Jak dla mnie żadnej niespodzianki dlatego handi na Rene także wydaje się do grania

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Ja gram na -4,5 NIPu. Dość niespodzianek, poza tym -4,5 to jest nawet 16:11, Renegades to zespół o przynajmniej jeden, jak nie dwa levele niżej niż szwedzi.
Nie zgodzę się , Renegades to nie zespół poziom albo 2 niżej. Są na tym samym poziomie co pokazali wygrywając nieraz z SK, immortals , cloud9 czy optic. Uważałbym na nich bo australijczycy naprawdę grają bardzo dobrze, zwłaszcza dusta i cobblestone&#39;a

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Nie zgodzę się , Renegades to nie zespół poziom albo 2 niżej. Są na tym samym poziomie co pokazali wygrywając nieraz z SK, immortals , cloud9 czy optic. Uważałbym na nich bo australijczycy naprawdę grają bardzo dobrze, zwłaszcza dusta i cobblestone&#39;a
Popierasz te typy ?

Over 26.5 rounds 1.81
Renegades +4.5 rounds 1.91
I delikatnie Renegades win 3.25
Pyth under 17 kills 1.70 , tutaj mocno

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jak najbardziej popieram typy w stronę renegades, zwłaszcza że pyth oraz freiberg będą grali z zatruciem pokarmowym i nie czują się zbyt dobrze (info z twittera freiberga).
Renegades +4.5 @1.91 5/10
Renegades win @3.25 3/10
Z overem rundowym bym uważał, a co do undera na pytha to może wejść ale to loteria

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom