Athletic Bilbao Kobiety - Oiartzun KE Kobiety
Over 0.5 w pierwszej połowie
@1.83
bet365
GamonieAjax x2 @ 1,90
No skoro kazdy gra najlepiej jak umie to chyba nip też, nie? ???? Czy ich to nie obowiązuje? A skoro tak, to dalej wychodzi różnica poziomów. Rozumiem, że był cały dzień niespodzianek, ale tutaj jej nie będzie, tak mi się wydaje. Powodzenia również ????To są kwalifikacje na majora.. tutaj każdy gra najlepiej jak umie, nawet jakieś ruski z Dignitas ugrały 11 rund, a Renegades jest o 2 poziomy wyżej o tych rusków co najmniej. Życzę powodzenia i wygranej ale jeżeli będzie Cobble to ja chyba lekko w Rene zagram, najlepsza ich mapa w końcu.
Brawo brawo...Nic, trzeba próbować.
Camubur-Ajax
Ajax awans
@1.95
Jakich niespodzianek?No skoro kazdy gra najlepiej jak umie to chyba nip też, nie? ???? Czy ich to nie obowiązuje? A skoro tak, to dalej wychodzi różnica poziomów. Rozumiem, że był cały dzień niespodzianek, ale tutaj jej nie będzie, tak mi się wydaje. Powodzenia również ????
Valur z ręcznej + Burs win grubo wchodzę
Ale hamburgery to jednak cioty ????CLG - Vega
CLG win kurs 1.83
Ruskie nie wytrzymają presji
Nie zgodzę się , Renegades to nie zespół poziom albo 2 niżej. Są na tym samym poziomie co pokazali wygrywając nieraz z SK, immortals , cloud9 czy optic. Uważałbym na nich bo australijczycy naprawdę grają bardzo dobrze, zwłaszcza dusta i cobblestone'aJa gram na -4,5 NIPu. Dość niespodzianek, poza tym -4,5 to jest nawet 16:11, Renegades to zespół o przynajmniej jeden, jak nie dwa levele niżej niż szwedzi.
Popierasz te typy ?Nie zgodzę się , Renegades to nie zespół poziom albo 2 niżej. Są na tym samym poziomie co pokazali wygrywając nieraz z SK, immortals , cloud9 czy optic. Uważałbym na nich bo australijczycy naprawdę grają bardzo dobrze, zwłaszcza dusta i cobblestone'a
Hapoel Beer Sherva @ 2.05