>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Coś mówią na reddicie o tym ale można też wnioskować jak jeden z tamtejszych że przeboleje ten swój food poisoning.

Przeboleć przeboleje, ale za pewne nie będzie grał na 100% swoich możliwości. W nipie gra teraz tylko Forest i Krzysiek na dobrym poziomie. Renegades to solidna i młoda drużyna z Australii i na pewno łatwo nie odpuszczą.
Myślę, że będa grali Dust 2

Over 26.5 rounds 1.81
Renegades +4.5 rounds 1.91
I delikatnie Renegades win 3.25
Pyth under 17 kills 1.70 , tutaj mocno

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Ja gram na -4,5 NIPu. Dość niespodzianek, poza tym -4,5 to jest nawet 16:11, Renegades to zespół o przynajmniej jeden, jak nie dwa levele niżej niż szwedzi.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Gaz Metan - Dinamo Bukareszt mecz na razie słaby, ale ostatnie spotkania obu zespołów baaardzo overowe. Pobrałem over 1.5 @2.00 lekko za 100. Zobaczymy.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Belgrad- Maccabi
Gram Belgrad 1.90
Tu mala stawka,bo Belgrad zeby to wygrac musi zagrac twardo w obronie. Licze,na to,ze kryzys w Maccabii trwa.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Ja gram na -4,5 NIPu. Dość niespodzianek, poza tym -4,5 to jest nawet 16:11, Renegades to zespół o przynajmniej jeden, jak nie dwa levele niżej niż szwedzi.
To są kwalifikacje na majora.. tutaj każdy gra najlepiej jak umie, nawet jakieś ruski z Dignitas ugrały 11 rund, a Renegades jest o 2 poziomy wyżej o tych rusków co najmniej. Życzę powodzenia i wygranej ale jeżeli będzie Cobble to ja chyba lekko w Rene zagram, najlepsza ich mapa w końcu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom