>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
Modena wygra set 4 @2.37

bardzo solidnie grają ???? polecam

Maja jedna dziewczyne ktora konczy im pilki i to caly czas jeden kierunek (skos) polski trener jest chyba slepy.... wystarczy wylaczyc ją z gry i police moga ta ugrac.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Juve grało w pełni podstawowym składzie, nie licząc kontuzjowanych Dybali i Barzagliego.

Ja dziś idę w over, ale bliżej mi do wygranej gospodarzy.
W over ile? Przecież na moje to oni od 30 minuty i stanu 0:0 zaczynają. Chyba nie chcesz powiedzieć, że celujesz w over 2,5 ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
W Genoa - Fiorentina grane jest od 28 minuty dzisiaj. Dogrywają 60 minut, które nie udało się rozegrać w 3 kolejce, stąd tak podbite kursy. Jak bym miał wybierać 1z2 to Genoa to bierze, ale nie zdziwię się jak po punkcie zostaną.

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Eksperty od CS:GO
NiP -4.5 ma sens ?
Jak na razie każdy underdog pokrywa handi więc ja bym uważał. Wystarczy, że Renegades zacznie w ct i ugra nawet te 10:5 i już pozamiatane, mapa prawdopodobnie będzie Cobble. Dawno nie oglądałem Rene ani nie wiadomo jak teraz NiP gra, wstrzymałbym się do live i grał ewentualnie na NiP gdy zaczną przegrywać.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Guimaraes w drugiej połowie musi coś wcisnąć. Gości raz uratował minimalny spalony, bo piłka w bramce wylądowała. Ja zagrałem over 2.5 i nie wiem czy wejdzie, ale sądzę że 1.5 po @1.72 w B365 jak najbardziej do grania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom