Wybaczcie ten typ na Guimaraes. Jak patrzę na to co te niedorozwoje robią to myślę że to jest jakaś ustawka na 1:0 żeby ludziom overy potopić :;/::;/::;/:
Gaz Metan - Dinamo Bukareszt mecz na razie słaby, ale ostatnie spotkania obu zespołów baaardzo overowe. Pobrałem over 1.5 @2.00 lekko za 100. Zobaczymy.
Gospodarze nie wiem ile razy nie dali rady wjechać z piłką do bramki. 2 gole nie uznane, raz gwizdnięty spalony którego nie było. Dośrodkowania w trybuny. Nie wiem, czy to ustawka na niski wynik, czy jak, ale strasznie żenujące to było. Spokojnie mogło być 3:0, ale taka jest piłka. Duży i ???? dla Guimaraes.
Gaz Metan - Dinamo Bukareszt mecz na razie słaby, ale ostatnie spotkania obu zespołów baaardzo overowe. Pobrałem over 1.5 @2.00 lekko za 100. Zobaczymy.
Linares - San Fernando, 18 minuta meczu, over 1.5 kurs @1.80. Pierwszy mecz wygrał Linares. Nie wiem czy umieją kopnąć prosto gałę, ale dla mnie promo. Pograłem za 200.
Linares - San Fernando, 18 minuta meczu, over 1.5 kurs @1.80. Pierwszy mecz wygrał Linares. Nie wiem czy umieją kopnąć prosto gałę, ale dla mnie promo. Pograłem za 200.