w 60 minucie Dinamo otwiera wynik meczu. Może się uda.Gaz Metan - Dinamo Bukareszt mecz na razie słaby, ale ostatnie spotkania obu zespołów baaardzo overowe. Pobrałem over 1.5 @2.00 lekko za 100. Zobaczymy.
Gospodarze nie wiem ile razy nie dali rady wjechać z piłką do bramki. 2 gole nie uznane, raz gwizdnięty spalony którego nie było. Dośrodkowania w trybuny. Nie wiem, czy to ustawka na niski wynik, czy jak, ale strasznie żenujące to było. Spokojnie mogło być 3:0, ale taka jest piłka. Duży i ???? dla Guimaraes.Guimaraes - coś tam z 3 ligi over 2.5 @2.50 x 150
67 minuta, 1:1. Portugalia praktycznie odrobiona.Gaz Metan - Dinamo Bukareszt mecz na razie słaby, ale ostatnie spotkania obu zespołów baaardzo overowe. Pobrałem over 1.5 @2.00 lekko za 100. Zobaczymy.
wygrały ale to jest dramat 27-25Gent 22-17 zobaczymy co zrobią
https://www.twitch.tv/eleaguetvMacie na tego CSa jakiegos streama?
Bardzo dobrze to wyglada, brose wygrywa, tylko dlatego ze trafia jakies dziwne 360 no look'i, ale to sie powinno zakonczyc ????Ogląda ktoś Efes? Przed meczem o tym myślałem, że mają szansę powalczyć, i teraz jest fajny kurs, ale chciałem zapytać jak gra wygląda?
do przerwy też można spróbować @2.3Linares - San Fernando, 18 minuta meczu, over 1.5 kurs @1.80. Pierwszy mecz wygrał Linares. Nie wiem czy umieją kopnąć prosto gałę, ale dla mnie promo. Pograłem za 200.
Rozliczam,pogrom. Raczej nikt tak wysokiego kursy zlapac nie dał rady.Belgrad- Maccabi
Gram Belgrad 1.90
Tu mala stawka,bo Belgrad zeby to wygrac musi zagrac twardo w obronie. Licze,na to,ze kryzys w Maccabii trwa.