Ofensywny? Staty pokazuja zupelnie co innego. Żadnych strzałów na bramke i sytuacji. Ja bym tego nie gral!Javor - Vojvodina
Over 2.5 gola @2.62
Stawka: 300
DO wyjęcia: 787
Wynik: ??
Na razie dość ofensywny mecz, powinno wpaść pare goli ???? Oby ????
Ech, wystarczyło, żeby tępy Grek ugrał jakieś 3-6 i byłyby szanse. :/
Można lekko próbować Bertens/Melo. @3,07
Jest masa wolnej przestrzeni, piłka lata z jednej na drugą stronę. Ja widzę to naprawdę nieźle na razie. Prawda, nie było dotąd strzałów, ale groźne okazje były. Jedno 2vs1 skończyło się złym podaniem na przykład. Myślę że ogarną. Teraz gospodarze muszą się spiąć, będzie okazja na kontry. Będzie 2-1 albo 1-2, 0-3.Ofensywny? Staty pokazuja zupelnie co innego. Żadnych strzałów na bramke i sytuacji. Ja bym tego nie gral!
Grałeś Vojvodine? O, już 1-1 ???? Ładnie załadowali, po wolnym.Lecimy po jeszcze tam u Serbow
No to brakuje wam jeszcze jednej. Oby wpadłoGrałeś Vojvodine? O, już 1-1 ???? Ładnie załadowali, po wolnym.
Po -150 NA LCS zagralem [email protected] za taka sama stawke co ty. Dzieki wielkie za typ leciGrałeś Vojvodine? O, już 1-1 ???? Ładnie załadowali, po wolnym.
No jedziemy na tym samym wozie, ale jeszcze 3 bramki nam brakuje ????Po -150 NA LCS zagralem [email protected] za taka sama stawke co ty. Dzieki wielkie za typ leci
O co chodzi?Stachowiak ładnie ugotował Gaziantep, który może z 1 strzeli ????
Widze ze bez przecinkow cos zdania mi sie nie kleja XD Zlapalem 1.70 kursNo jedziemy na tym samym wozie, ale jeszcze 3 bramki nam brakuje ????
EDIT: Ach, Ty grałeś na 2 gole, no to gratulacje ???? BTW, jaki kurs złapałeś?
No to gratulacje ???? Ja czekam na dalsze strzelanie w tym meczu, potem na jakąś poważniejszą ligę trzeba wjechać. Oby strzelili w SerbiiWidze ze bez przecinkow cos zdania mi sie nie kleja XD Zlapalem 1.70 kurs
FC Barcelona +2.5 @1.9 za 300 poszlo