pawel105
Użytkownik
????Krasnoyarsk 4 set @2.33
????Krasnoyarsk 4 set @2.33
Póki co jest lekka przerwa w CS-ie Eleague zaczyna się 15, a ECS-a nie lubię stawiać bo tu się cuda dzieją także tak, chwilowo zrezygnowałem ze stawiania cs-a ????Valentine Ty zrezygnowałes ze stawiania Cs, a? Kiedyś dawałes tu fajne typy a teraz widzę że cisza już od jakiegoś czasu
wynik: 36:28...apropo Euroligi, ja dzisiaj gram Efes -1.5 Ht @ 1.9 Unibet
Jak oglądasz to pewnie widziałeś końcówkę pirwszego seta jak z 24:21 ,,przegrali"...niby jakieś nieporozumienie, tu niby zła wystawka... ???? ???? ????Cuprum to jakiś żart sobie robi?
Z CS-a proponuje dziś :Valentine Ty zrezygnowałes ze stawiania Cs, a? Kiedyś dawałes tu fajne typy a teraz widzę że cisza już od jakiegoś czasu
Nasza liga to patola i tyleJak oglądasz to pewnie widziałeś końcówkę pirwszego seta jak z 24:21 ,,przegrali"...niby jakieś nieporozumienie, tu niby zła wystawka... ???? ???? ????
Dignitas bez najlepszego playera - ja bym uważałZ CS-a proponuje dziś :
Astralis - Optic 2.50
Faze - Cloud9 1.70
I mega dobry typ na 00:00
SK- Dignitas 2.30
Javor 2-1 Vojvodina, gol w 90 minucie ???? Co za fart. Jestem dziś na zero.Javor - Vojvodina
Over 2.5 gola @2.62
Stawka: 300
DO wyjęcia: 787
Wynik: ??
Na razie dość ofensywny mecz, powinno wpaść pare goli ???? Oby ????
Dignitas bez najlepszego playera - ja bym uważał
Ostatnio cała drużyna Dignitas grała świetnie aimowo i teamowo. Brak Magicboya nie powinien być aż tak widoczny.Dignitas bez najlepszego playera - ja bym uważał
A po co widać że przegrają ????Macie jakiegos steram do Cuprumu?
nie ma i dobrze bo tam jest parodia w ich wykonaniu :grin:Macie jakiegos steram do Cuprumu?
Ręczna
Csm Foscani 2007 - csm Satu Mare (Rumunia) Remis @7.50
Idą równo cały czas, co ktoś odskoczy to zaraz wyrównanie. Jakaś zmowa ???? ?