Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
????????????
To są jakieś futbolowe "jaja" żeby grając 11 na 9 przez 49 minut nie strzelić żadnego gola, BA oddać zaledwie 3 strzały z czego 2 niecelne... nie mam pytań
Działa wam całoroczny normalnie, czy tylko u mnie się coś popieprzyło w ogóle kuponó mi nie pokazuje kttóre mam puszczone, tylko w historie musze wchodzic
Działa wam całoroczny normalnie, czy tylko u mnie się coś popieprzyło w ogóle kuponó mi nie pokazuje kttóre mam puszczone, tylko w historie musze wchodzic
I chociażby z Hajto w Eurosporcie też. To nie zmienia faktu, że pomysł dobry. Jaja jajami, ale jeden z drugim nie pieprzyliby głupot przez cały mecz do tysięcy ludzi.
Nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale rolą komentatora jest przygotowanie się do spotkania. To minimum. A już nieogarnięcie głupiej tabeli to szczyt.
Ci z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd. Na TVP nie wiem czy by ich nie przerosło zalogowanie na Twittera, a co dopiero czytanie, wyłapanie jakiś ciekawszych wpisów i nawiązanie do nich.
Ci z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd. Na TVP nie wiem czy by ich nie przerosło zalogowanie na Twittera, a co dopiero czytanie, wyłapanie jakiś ciekawszych wpisów i nawiązanie do nich.