>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Działa wam całoroczny normalnie, czy tylko u mnie się coś popieprzyło w ogóle kuponó mi nie pokazuje kttóre mam puszczone, tylko w historie musze wchodzic

H 902

hank

Użytkownik
I chociażby z Hajto w Eurosporcie też. To nie zmienia faktu, że pomysł dobry. Jaja jajami, ale jeden z drugim nie pieprzyliby głupot przez cały mecz do tysięcy ludzi.
Nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale rolą komentatora jest przygotowanie się do spotkania. To minimum. A już nieogarnięcie głupiej tabeli to szczyt.
Ci z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd. Na TVP nie wiem czy by ich nie przerosło zalogowanie na Twittera, a co dopiero czytanie, wyłapanie jakiś ciekawszych wpisów i nawiązanie do nich.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Działa wam całoroczny normalnie, czy tylko u mnie się coś popieprzyło w ogóle kuponó mi nie pokazuje kttóre mam puszczone, tylko w historie musze wchodzic
U mnie to samo.
Remis do HT Anderlecht @ 2.10
United do HT @ 1.83

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Mecz Polek to jakby jakieś rozgrywki szkolne gimnazjalistek. Chaos z obydwu stron taki, że żal patrzeć. A to impreza Mistrzowska przecież.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ci z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd. Na TVP nie wiem czy by ich nie przerosło zalogowanie na Twittera, a co dopiero czytanie, wyłapanie jakiś ciekawszych wpisów i nawiązanie do nich.
Nie no przesadzasz. Przecież Jonca ma Snapchata a Jasina ma konto na Periscope xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom