marcinmotyl
Użytkownik
do tego przestrzelony karny ????????????????
To są jakieś futbolowe "jaja" żeby grając 11 na 9 przez 49 minut nie strzelić żadnego gola, BA oddać zaledwie 3 strzały z czego 2 niecelne... nie mam pytań
do tego przestrzelony karny ????????????????
To są jakieś futbolowe "jaja" żeby grając 11 na 9 przez 49 minut nie strzelić żadnego gola, BA oddać zaledwie 3 strzały z czego 2 niecelne... nie mam pytań
Hahaha bez przekonania postawilem stowke i że stowki zrobiło się 550 ????Postawiona stowka over 2.5 gola Villarreal Steaua i over 0.5 gola Konya Gent ????
Ale ten karny to chyba jeszcze w 1 połowie po tych karkach, nie?do tego przestrzelony karny ????
@11 za 300zł na Bublika z Bautistą-Agutem.No to beka z Bragi w 95 minucie ????
BTW, złapał ktoś kurs wyżej niż 6 kiedyś? ???? Ale zajebiste uczucie ????
Mój rekord to 21No to beka z Bragi w 95 minucie ????
U mnie wszystko ok ????Działa wam całoroczny normalnie, czy tylko u mnie się coś popieprzyło w ogóle kuponó mi nie pokazuje kttóre mam puszczone, tylko w historie musze wchodzic
Arema dziś trochę pajacowała, podbijała kurs, ale zrobiła swoje ????za walkę!!!
w nagrodę wygrali!!
a ja wraz z nimi!
No to beka z Bragi w 95 minucie ????
Ci z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd. Na TVP nie wiem czy by ich nie przerosło zalogowanie na Twittera, a co dopiero czytanie, wyłapanie jakiś ciekawszych wpisów i nawiązanie do nich.I chociażby z Hajto w Eurosporcie też. To nie zmienia faktu, że pomysł dobry. Jaja jajami, ale jeden z drugim nie pieprzyliby głupot przez cały mecz do tysięcy ludzi.
Nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale rolą komentatora jest przygotowanie się do spotkania. To minimum. A już nieogarnięcie głupiej tabeli to szczyt.
U mnie to samo.Działa wam całoroczny normalnie, czy tylko u mnie się coś popieprzyło w ogóle kuponó mi nie pokazuje kttóre mam puszczone, tylko w historie musze wchodzic
bo tu większość nie rozlicza na minus, jakbyś grał od rana wszystko to byłby spooory minus, szczególnie te "pewniaczki"Panowie, dziś jakiś szczęśliwy dzień, ładnie kosimy, widzę wszystko na zielono ????
Nie no przesadzasz. Przecież Jonca ma Snapchata a Jasina ma konto na Periscope xDCi z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd. Na TVP nie wiem czy by ich nie przerosło zalogowanie na Twittera, a co dopiero czytanie, wyłapanie jakiś ciekawszych wpisów i nawiązanie do nich.