Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Mi w ogóle nie wykrywa zakładu. Ale w nierozliczonych pokazuje.
Zagrałem tripla:
AZ - Zenit powyżej 3.5
Mainz - Qabala powyżej 3.5
Astra lub remis 1.61
AKO jakoś 6.98, za 50 PLN, do zwrotu 333 ???? Jedziemy ????
@Perek99
nie śledziłdm bo musiałem wyjechać w czasie roboty, jak bym siedział i 'pracował' to bym śledził :]
dzięki za typ, czekam na Niemki z dubla
choć mam lekkie obawy bo nasze odżyły i żeby nie skończyło się jak pod grunwaldem..
Tylko takie coś ma też swoje minusy jak zajmowanie się wszystkim wokół tylko nie samym meczem. Jak oglądam co weekend Serie A to większość historyjek i porównań się powtarza, to jedynie działa na tego co ich pierwszy raz słucha.
@Perek99
nie śledziłdm bo musiałem wyjechać w czasie roboty, jak bym siedział i 'pracował' to bym śledził :]
dzięki za typ, czekam na Niemki z dubla
choć mam lekkie obawy bo nasze odżyły i żeby nie skończyło się jak pod grunwaldem..
Panowie sluchajcie jestem w niemczech od wczoraj i przebywam na granicyz holandia i gram na telefonie i lapie mi siec raz z niemiec.raz z holandii i teraz wyskoczyl mi komunikat ze loguje sie z blednej lokalizacji mam postawione kilka meczy w tym 2 sa wygrane i kilka stowek powiedzcie mi co teraz ?
Ale to jest i tak LE, spiny nie ma, remis im wystarcza, poza tym - w niedzielę ważny mecz w lidze z Tottenhamem, w handi bym się nie ładował, bo może się skończyć 0:1 czy 0:0. Poza tym warunki niestandardowe, jak dla Angoli