oxi64
Użytkownik
miało być łatwo... i byłoNastępny bet z LOLa, LPL All-stars! @1,2 powinno być również łatwo
miało być łatwo... i byłoNastępny bet z LOLa, LPL All-stars! @1,2 powinno być również łatwo
nie przesądzaj...Jak już Zuchman postawił to musiało wpaść ????
Villarreal Under 10.5 Corners @1.75
Fiorentina Under 10.5 Corners @1.65
nie moge, w ogóle żeby kupon zobaczyć który mam puszczony muszę wejść w historię, cos im sie chyba pierniczyMożecie zamykać zakład w becie?
Mi w ogóle nie wykrywa zakładu. Ale w nierozliczonych pokazuje.Możecie zamykać zakład w becie?
Tylko takie coś ma też swoje minusy jak zajmowanie się wszystkim wokół tylko nie samym meczem. Jak oglądam co weekend Serie A to większość historyjek i porównań się powtarza, to jedynie działa na tego co ich pierwszy raz słucha.Ci z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd.
Jedyną szansą Polek jest to, że trenerem Niemek jest Biegler. I może Niemkom brakować koncepcji w ataku.@Perek99
nie śledziłdm bo musiałem wyjechać w czasie roboty, jak bym siedział i 'pracował' to bym śledził :]
dzięki za typ, czekam na Niemki z dubla
choć mam lekkie obawy bo nasze odżyły i żeby nie skończyło się jak pod grunwaldem..