>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Możecie zamykać zakład w becie?
Mi w ogóle nie wykrywa zakładu. Ale w nierozliczonych pokazuje.
Zagrałem tripla:
AZ - Zenit powyżej 3.5
Mainz - Qabala powyżej 3.5
Astra lub remis 1.61
AKO jakoś 6.98, za 50 PLN, do zwrotu 333 ???? Jedziemy ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
@Perek99
nie śledziłdm bo musiałem wyjechać w czasie roboty, jak bym siedział i &#39;pracował&#39; to bym śledził :]
dzięki za typ, czekam na Niemki z dubla
choć mam lekkie obawy bo nasze odżyły i żeby nie skończyło się jak pod grunwaldem..

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ci z Eleven w ogóle są tacy bardziej na czasie, dużo jakiś anegdot opowiadają, nawiązują do jakiś seriali, filmów itd.
Tylko takie coś ma też swoje minusy jak zajmowanie się wszystkim wokół tylko nie samym meczem. Jak oglądam co weekend Serie A to większość historyjek i porównań się powtarza, to jedynie działa na tego co ich pierwszy raz słucha.

Otrzymane punkty reputacji: +2
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Levante Las Palmas - kobiety vs Seccio Esportiva AEM - kobiety == czy tylko mnie ten mecz normalnie leci, akcje pokazuje, a czas stoi na 45:00?

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
@Perek99
nie śledziłdm bo musiałem wyjechać w czasie roboty, jak bym siedział i &#39;pracował&#39; to bym śledził :]
dzięki za typ, czekam na Niemki z dubla
choć mam lekkie obawy bo nasze odżyły i żeby nie skończyło się jak pod grunwaldem..
Jedyną szansą Polek jest to, że trenerem Niemek jest Biegler. I może Niemkom brakować koncepcji w ataku.

Ja tam mam Niemki z handicapem -4,5 i jestem w miarę spokojny :]

Także, luz ????

Nie ma opcji by Polki grały lepiej, może być tylko gorzej.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Panowie sluchajcie jestem w niemczech od wczoraj i przebywam na granicyz holandia i gram na telefonie i lapie mi siec raz z niemiec.raz z holandii i teraz wyskoczyl mi komunikat ze loguje sie z blednej lokalizacji mam postawione kilka meczy w tym 2 sa wygrane i kilka stowek powiedzcie mi co teraz ?

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
United składem ligowym
Ale to jest i tak LE, spiny nie ma, remis im wystarcza, poza tym - w niedzielę ważny mecz w lidze z Tottenhamem, w handi bym się nie ładował, bo może się skończyć 0:1 czy 0:0. Poza tym warunki niestandardowe, jak dla Angoli

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom