>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
program hola i serwer niemiecki bo w Holandii nie pograsz na bet365
Ale powiedz mi co sie stanie z tymy zakladami ktore dzis zagralem i wygralem ? Te 2 kupony juz byly wygrane ale nie rozliczone ... i teraz mam obawy co sie stanie z ta kasa ????

P 522

paulattryda

Użytkownik
@domel206 kasa nie przepadnie, ale mozesz miec problemy z zalogowaniem sie do konta z niektorych pol adresow ip - gdyby tak sie stalo, to da sie taka blokade odblokowac na czacie.

domel206 802

domel206

Użytkownik
@domel206 kasa nie przepadnie, ale mozesz miec problemy z zalogowaniem sie do konta z niektorych pol adresow ip - gdyby tak sie stalo, to da sie taka blokade odblokowac na czacie.

Czyli nie cofna mi wygranych zakladow ?z dzisiaj ?bo troche tego bylo

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Ale powiedz mi co sie stanie z tymy zakladami ktore dzis zagralem i wygralem ? Te 2 kupony juz byly wygrane ale nie rozliczone ... i teraz mam obawy co sie stanie z ta kasa ????
jsli si zalogujesz to nic a jak bedziesz mial konto zablokowane to musisz pisac na czacie o odblokowanie ze przebywales na granicy hol niemieckiej i ze serwer miales holendrski

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Kto chce się pośmiać niech przełączy na mecz Polek. Oczywiście śmiech przez łzy. Ale to co robią Polki to jest jakaś żenada.
A wciąż mają niewielką stratę tylko...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom