wsyzstko gra, ostatnio wysylali maile o tym ze po zmianie platformy trzeba bedzie resetowac haslo, freebet na konciePytanie na szybko. Każdy dostał freebet od Winmasters w związku z przejściem na nowa platformę? Dostałem takiego SMSa od nich, wchodzę na stronę, chce sie zalogować a tam jest prośba o reset hasła. Wszystko gra, czy panikuje?
30 min grali dobrze, potem Monaco trochę przejęło inicjatywę i zdobyli gola, zaraz 2 połowa, to jak będzie coś godnego do gry, to nie omieszkam wrzucić ????
W tej chwili po ptokach, niby Bayer atakuje ale zadnych konkretow, Monaco tylko kontruje, bo w zasadzie tylko wygrana 3:2 da Bayerowi awans, a zostalo 5 minBędzie się im jeszcze chciało?
Oglądasz?Bayer Leverkusen u 19
typ: over 3,5
kurs: 3,25
Tottenham HT @3.9
Bayer 1:2 Monaco, braklo chociaz okazji bylo sporo, samo Monaco moglo wsadzic na 1:3 :/Bayer Leverkusen u19 vs Monaco u19 > over 3.5 FT @1.80 w Bet365, dobry, zywy mecz, Leverkusen musi wygrac, jesli chce awansowac dalej, atakuja od poczatku 2 polowy, generalnie ofensywnie grają obie ekipy i jezeli jedna z nich zdobedzie gola, to druga bedzie musiala postawic wszystko na jedną karte, a bramka jest raczej kwestia czasu
Morecamble Rezerwa
typ: over 1,5 w meczu
kurs: 3
na dobry początek, ale bez szaleństwa ze stawką
Dobra to ja od siebie coś dorzucę bo te Chiny to amatorka, oczy łzawią od samego paczenia macie męski sport Sibir Nowosybirsk - Awangard Omsk 2 @ 1,97 i nie mówcie że Mikołaj wam nic nie dał
3:1 dziękujędwie typowo defensywnie grające ekipy, awizowany do gry Shumakov ale on wraca po kontuzji do tego tylko Danny Taylor bo Salak kontuzjowany a dla mnie Czech jest lepszym goalie. Omsk wiadomo dobre wyjazdy, ogólnie jedna z lepszych linii defensywnych, ja tu dużo goli nie widzę zobacz ostatnie wyniki 2:0, 3:0 dla AO do tego żałosne ostatnie mecze z Nowokuźnieckiem i Niżniekamskiem gospodarzy.