>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Legia U-19 vs Sporting U-19 &gt; over 2 HT @1.750 w Bet365. Legia dobrze zaczęła, młodziezówki to zazwyczaj sporo goli, ale Sporting musi ten mecz wygrać, żeby być spokojnym awansu do następnej rundy, więc z biegiem czas będą musieli się otwierać i atakować, co może wykorzystać Legia, poza tym Legia nie gra 100% najmocniejszym składem

julek 421

julek

Użytkownik
mam na koncie betssona jaka wiadomość postaw 75zł a otrzymasz zakład bez ryzyka 150zł. Ma ktoś jakieś warunki? ten zakład za 75zł ma jakieś wymagania?

babunia 316

babunia

Użytkownik
Co się stało z twoim &quot;fantastycznym&quot; tematem?
cały czas jest w miejscu w którym był wcześniej, jeśli się za nim stęskniłeś to powinieneś sobie poradzić ze znalezieniem..
z tego co pamiętam to byłeś jedyną osobą, która się popłakała nad nim, bo typy były nie do złapania w większości przypadków, a dwa większość typów w nim zamieszczona była z tenisa, gdybyś był może trochę bardziej rozgarnięty to zdawałbyś sobie sprawę z tego, że jest po sezonie tenisowym, a forma tematu była do tej pory bardziej dla mnie niż dla innych, więc:
brakuję Ci mojego tematu czy tylko piątej klepki?

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
mam na koncie betssona jaka wiadomość postaw 75zł a otrzymasz zakład bez ryzyka 150zł. Ma ktoś jakieś warunki? ten zakład za 75zł ma jakieś wymagania?
oni ostatnio dają prezenty jak zagrasz tam za jakąś kwotę w tygodniu u nich. Chyba kurs 1,85 min ale nie jestem pewny.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom