Było momentami ślamazarnie, bo od 60 do 80 minuty bez cornera, ale wpadło +250 :grin: Na styk, 15 rożnych ????Opyla się w meczu Perth over 14.5 roznych za @2?
EDIT: dobra, puściłem @2.25 za 200 Niech się dzieje.
Dla mnie Pogba za 100 baniek jest mniejszym głupstwem, niż Gomes za ~50. I nawet fani Barcy z tym się zgodzą.wejdzie Rakitic za tego portugalczyka i bedzie izzii
Ja widzę kurs już 1.72, ale mam dziwne przeczucia. Chyba odpuszczę tę Barcę dzisiaj. Nie raz już tracili punkty z Osasuną.Osasuna Pampeluna - FC Barcelona
Ile goli zostanie zdobytych?
Więcej niż 1,5
1.60
Przed przerwą jest już 1:1, szybki gol gospodarzy i wyrównanie w 38 minucie gości. Brakuje jednej bramki.Pograne ostro na Chorwację. NK Solin - NK Zagrzeb powyżej 2.5 gola @2.05, B365, za 300. Jedziemy :>
gol ze spalonego ale masz nieszczęście :razz:Barcelona - Osasuna @ brak gola do 60 minuty (1.50)
Pograne ostro na Chorwację. NK Solin - NK Zagrzeb powyżej 2.5 gola @2.05, B365, za 300. Jedziemy :>
Ale otwarty meczyk w Solinie. Gospodarze w 45 minucie zamykają kuponik strzelając na 2:1. 315 przytulone, dziękuję ????Przed przerwą jest już 1:1, szybki gol gospodarzy i wyrównanie w 38 minucie gości. Brakuje jednej bramki.
niestetyWatford FC - FC Everton BTS
Osasuna - FC Barcelona Arda Turan strzeli bramkę
Perth Glory - Newcastle United Jets FC poniżej 4,5 kartki
AKO: 6.32 w forbet