qwerty10
Użytkownik
aller, spalonego nie bylo, powtorka byla i nic tam nie byloall in Barca ov 1.5 @1.61
wejdzie Rakitic za tego portugalczyka i bedzie izzii
aller, spalonego nie bylo, powtorka byla i nic tam nie byloall in Barca ov 1.5 @1.61
wejdzie Rakitic za tego portugalczyka i bedzie izzii
Osasuna Pampeluna - FC Barcelona
Ile goli zostanie zdobytych?
Więcej niż 1,5
1.60
Tylko ja preferuję stawianie z aplikacji mobilnej? Rach ciach i zakład postawiony, telefon można mieć zawsze pod ręką. Pełna wygoda. Stronki internetowe są cholernie ociężałe. Nieczytelne. Zwłaszcza B365. Czas to pieniądz ???? Zwłaszcza w tej branży ????Tylko ja mam problem z całorocznym? Nie mogę zagrać zakładów w pre, bo po prostu nie widzi mi dyscyplin z lewej strony. Te ich zmiany póki co to jedno wielkie fiasko.
E: Wszedłem przez "zapowiedź" meczu Piasta z Legią z prawej strony i tam cofnąłem się do zakładki "piłka nożna", masakra jakaś.
E2: Aha, fajnie. Teraz nie mogę kliknąć danego zakładu, bo po prostu jak wciskam na jakiś bet to nic się nie dzieje.
Też często stawiam z telefonu i faktycznie nie ma żadnego problemu. Już się naprawiło. Nie wiem czy to ich wina czy mojej przeglądarki (FF).Tylko ja preferuję stawianie z aplikacji mobilnej? Rach ciach i zakład postawiony, telefon można mieć zawsze pod ręką. Pełna wygoda. Stronki internetowe są cholernie ociężałe. Nieczytelne. Zwłaszcza B365. Czas to pieniądz ???? Zwłaszcza w tej branży ????
zamykam z 90% doswiadczenie duzo daje, zagralem osasune +2.5 w 15 minucie, potem 2 barcy do 80' a w 85 zamknalem z 90 % kupon z osa +2.5czy tylko u mnie forum dziwnie działa ? Barca bez polotu jak dotychczas, czyżby coroczna zimowa obniżka formy ???? Osasuna +2.5 @ 1,67 Newcastle Jets 2 rozne w 45 min za 1.44 chyba value AKO 2.54
Ja rozmawialem dlugo z Dziadkiem z Debreczyna, m.in wlasnie o meczy Barcelony z Osassuna. Mimo braku Neymara Barcelona dzis faworyt ogromny, mimo ze na wyjezdzie. Barcelona walczy o kazde zwyciestwo szczegolnie teraz gdy 6 punktow straty i meczu siebie z Realem juz za nimi na remis. Kazda strata punktow moze skonczyc sie zle bo Real mimo wszystko bedzie punktowal ale starty jakis zanotuje do konca sezonu. Osassuna w tym sezonie to dostarczyciel punktow i slaba defensywa. Traca bramki na potege.
Barcelona jesli nie chce miec nerowowki w spotkaniu to zapewne zamknie spotkanie w I polowie, a napewno nie bedzie grala na bezpieczne 1-0 bo to sie moze skonczyc przypadkowym golem, kontra w ostatnim minutach meczu.
Dlatego uwazam, wspolnie z Dziadkiem z Debreczyna, kibica z tradycjami druzyny Debreczynskiej i Katalonskiej, ze dzis atrakcyjnie i mega pewnie zapowiada sie typ na Barcelone -1,5 po 1.4 Bet365.
Oboje to gramy, ja jako Lokomotywe, Dziadek w swoich systemach z innymi typami.
zwrot i przegrana ale i tak bylo valueNiemcy 2 bundesliga o 1.0 w obydwu meczach @ 2.85 @ 1.92 jest value nie wiadomo tylko w ktorym padną bramki wiec gram obydwa mecze i sprobuje zamknac 1
No no, świetnie to wymyśliłem ???? Ładują ile wlezie. 87 minuta, 5:4 ????Ale otwarty meczyk w Solinie. Gospodarze w 45 minucie zamykają kuponik strzelając na 2:1. 315 przytulone, dziękuję ????
value == $$$Watford - Everton o 4.5 @ 1.95 jest pressing, jest otwarta gra, Everton nie ma nic do stracenia bo gra na wyjeździe, duzo graczy atakuje a Watford kontruje, w anglii pada sporo bramek w ostatnich 15' = value
Przez pewien wątek to określenie źle mi się kojarzy ????Lokomotywa
dzięki, idzie reputavalue == $$$